Αναστάτωση στην Πάφο: Έβγαλαν τα παιδιά έξω από το κολυμβητήριο με τα μπουρνούζια

Ανοιξε μετά από 50 μέρες που ήταν κλειστό το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πάφου για να κλείσει 2 ώρες αργότερα, μετά από παρέμβαση τροχονόμων του Δήμου, σύμφωνα με τον Ναυτικό Ομιλο Πάφου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΝΟΠ, το κολυμβητήριο άνοιξε ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Μακαρίου το απόγευμα της Τετάρτης, ωστόσο «στάλθηκε στο κολυμβητήριο τροχονομία με αποτέλεσμα οι αθλητές να τρομοκρατηθούν».

Όπως υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου, «κατά το κλείσιμο του κολυμβητηρίου έσβησαν τα φώτα του κολυμβητηρίου, ενώ τα παιδιά ήταν μέσα στη πισίνα με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν».

Ακολούθως, προσθέτει, έβγαλαν τα παιδιά έξω από το κολυμβητήριο «με τα μπουρνούζια και δεν τους επέτρεψαν να ντυθούν, προκαλώντας αναστάτωση στους γονείς. Κάποια μάλιστα από τα παιδιά έβαλαν τα κλάματα», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Πάφου Στέφανος Μανώλης επανέλαβε πως ο ΝΟΠ δεν ήρθε σε αντιπαράθεση με κανέναν και πως εδώ και δύο χρόνια η ομάδα τους προπονείται στον ίδιο χώρο ταυτόχρονα με άλλες ομάδες και παρά τη στενότητα του χώρου δεν είχαν ιδιαίτερα προβλήματα, απεναντίας, όπως είπε, υπάρχει μια άτυπη συνεργασία μεταξύ των προπονητών, έτσι ώστε να προπονούνται όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως ομάδας.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.