Αναστολή μέτρων ως Τετάρτη μεσημέρι ανακοίνωσε το Κλαδικό Συμβούλιο Δεσμοφυλάκων της Ισότητας

Αναστολή των μέτρων που είχε αποφασίσει ως την Τετάρτη το μεσημέρι ανακοίνωσε το Κλαδικό Συμβούλιο Δεσμοφυλάκων της Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ.

Σε ανακοίνωση αναφέρει ότι ύστερα από παράκληση εκ μέρους του ΔΗ.ΣΥ., το Κλαδικό Συμβούλιο αποφάσισε να μην αποκόψει την κυκλοφορία της Οδού Πινδάρου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Αναφέρει συγκεκριμένα ότι κατόπιν συνάντησης του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του ΔΣ και τριών μελών του κλαδικού συμβουλίου με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΔΗ.ΣΥ. Χάρη Γεωργιάδη και τους Βουλευτές Νίκο Τορναρίτη και Δημήτρη Δημητρίου αποφασίστηκε, εκ μέρους της Συντεχνίας, “η αναστολή όλων των «ακραίων» μέτρων που είχαν προγραμματιστεί, όπως η αυριανή αποκοπή της κυκλοφορίας στα φώτα Καλησπέρα, μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης, 5/10/2022, εις ένδειξη καλής θέλησης και για να δοθεί επαρκές χρονικό περιθώριο στην εργοδοτική πλευρά, να αποδεχθεί τα αιτήματά μας”.

Αναφέρεται ότι αύριο Τρίτη, στις 6:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την πύλη των Κεντρικών Φυλακών.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.