Ανατροπή φορτηγού: Εγκλωβίστηκε στο όχημα ο οδηγός – Η κατάσταση της υγείας του

Άρχισαν στις 12:00 οι έλεγχοι της Αστυνομίας στο πλαίσιο εφαρμογής του μέτρου απαγόρευσης μετακίνησης προσώπων από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου καθώς και μεταξύ των δυο Επαρχιών, Λεμεσός 13 Νοεμβρίου 2020.
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (08/04), στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με αποτέλεσμα την ανατροπή φορτηγού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του φορτηγού οχήματος εγκλωβίστηκε στο όχημα λόγω της ανατροπής του.
Με την παρέμβαση μελών της Αστυνομίας Βρετανικών Βάσεων, στην περιοχή των οποίων συνέβη το τροχαίο ατύχημα, ο οδηγός έχει πλέον απεγκλωβιστεί. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν φαίνεται να υπέστη οποιοδήποτε σοβαρό τραυματισμό.
Ταυτόχρονα, λόγω πτώσης όγκου χώματος που μετέφερε το φορτηγό στο δρόμο, επηρεάζεται η κυκλοφορία και στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, χωρίς ωστόσο, στο παρόν στάδιο, να έχει κλείσει ο δρόμος στην κατεύθυνση προς Λεμεσό.
Γίνονται προσπάθειες για μετακίνηση του φορτηγού από τον αυτοκινητόδρομο προς Πάφο και για καθαρισμό του οδοστρώματος και στις δύο κατευθύνσεις.

Οι οδηγοί οχημάτων που κατευθύνονται προς Πάφο, καλούνται να εξέρχονται από τον αυτοκινητόδρομο, στην έξοδο προς Επισκοπή και διαμέσω του δρόμου Λεμεσού – Πάφου στις Βρετανικές Βάσεις, να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο από την είσοδο στην Αυδήμου.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.