Ανατροπή στην υπόθεση των ποδοσφαιριστών με καρδιακά

Πίσω στα γήπεδα ο Παναγιώτης Λοϊζίδης μετά από εξετάσεις στο εξωτερικό

Ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση των καταγγελιών από δύο ποδοσφαιριστές για καρδιακά προβλήματα τα οποία τους προκλήθηκαν από φαρμακευτικά σκευάσματα που τους χορηγούνταν. Χθες, ο Παναγιώτης Λοϊζίδης, ο ένας από τους δύο ποδοσφαιριστές της Αλκής που είχαν προβεί σε καταγγελίες στο ΤΑΕ Λάρνακας, ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι περαιτέρω εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο εξωτερικό ανατρέπουν τα δεδομένα, καθώς κατέδειξαν ότι δεν αντιμετωπίζει οποιοδήποτε καρδιακό πρόβλημα. Ως εκ τούτου, όπως ανακοίνωσε, πήρε το πράσινο φως για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Διαβάστε επίσης: Νέα τροπή στις καταγγελίες των ποδοσφαιριστών

Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να έχει σημαντική επίδραση στην ποινική υπόθεση που εξέτασε το ΤΑΕ Λάρνακας μετά τις καταγγελίες των δύο παικτών τον περασμένο Οκτώβριο. Όπως είχαν καταγγείλει οι δύο ποδοσφαιριστές στο ΤΑΕ Λάρνακας, πρόσωπο το οποίο κατονόμασαν, τους χορηγούσε με ενέσιμη μορφή αλλά και με χάπια, φαρμακευτικές ουσίες τις οποίες δεν γνώριζαν. Οι παίκτες ζήτησαν να διερευνηθεί εάν το καρδιακό πρόβλημα που παρουσίασαν οφείλεται σε αυτές τις ουσίες, σημείο στο οποίο επικεντρώθηκε η έρευνα.

Διαβάστε επίσης: Καταθέσεις στην Αστυνομία έδωσαν οι δύο ποδοσφαιριστές με τα προβλήματα στη καρδιά

Με την ανακοίνωση του Παναγιώτη Λοϊζίδη, ωστόσο, αλλάζουν τα πράγματα. Όπως πληροφορούμαστε, το ΤΑΕ Λάρνακας έχει συμπληρώσει το φάκελο της υπόθεσης ο οποίος διαβιβάστηκε στη Γενική Εισαγγελία για περαιτέρω χειρισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει εισήγηση για ποινική υπόθεση εναντίον οποιουδήποτε. Τάσος Περδίος

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.