Αναβολή που ενδιαφέρει την Ομόνοια…

Η UEFA ανακοίνωσε την αναβολή του σημερινού (19:00) αγώνα ανάμεσα στην Ντρίτα Κοσόβου και την Λίνφιλντ (Βόρειος Ιρλανδία), για τον προ-προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, λόγω κορονοϊού.

Πρόκειται για αγώνα που ενδιαφέρει έμμεσα την Ομόνοια. Ο λόγος είναι ότι η νικήτρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει την Λέγκια Βαρσοβίας στον 1ο προκριματικό γύρο και η ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι θα παίξει στον 2ο προκριματικό με τη νικήτρια του αγώνα των «πρασίνων» με την Αραράτ Αρμενίας. 


Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας μετά το δεύτερο θετικό δείγμα που βρέθηκε σε ποδοσφαιριστή της Ντρίτα αποφασίστηκε όπως μπει σε καραντίνα όλη η ομάδα, επειδή αμφότεροι ήρθαν σε επαφή με τα υπόλοιπα μέλη της. Ως εκ τούτου ο αγώνας, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο στη Νιόν της Ελβετίας δεν μπορεί να γίνει. Η απόφαση λήφθηκε από τις Αρχές του Καντονίου του Βο, βάσει του Πρωτοκόλλου της UEFA για διεξαγωγή αγώνων. Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει το αρμόδιο σώμα της UEFA.