Αναβρασμός και αντιδράσεις για τις διαγραφές στον ΔΗΣΥ – «Έθεσαν τον εαυτό τους εκτός…»

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις του Δημοκρατικού Συναγερμού, μετά την ενεργοποίηση της απόφασης για διαγραφή μελών που υποστήριξαν την υποψηφιότητα Νίκου Χριστοδουλίδη, όπως επίσης και τον ίδιο τον υποψήφιο.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ανδρέας Τσαγγαρίδης, εκ των ιδρυτικών μελών και επί χρόνια οργανωτικός γραμματέας του ΔΗΣΥ, αναφέρθηκε στην προσφορά που είχε για να στεριώσει το Συναγερμικό οικοδόμημα θέλοντας έτσι να εκφράσει την πικρία του για τις εξελίξεις.

Με μια μακροσκελή ανάρτηση, ο ίδιος ξεσπαθώνει, κάνοντας λόγο για ντροπή και εξηγεί την συμβολή που είχε στη δημιουργία της παράταξης αλλά και στην πολιτική πορεία του ίδιου του Αβέρωφ Νεοφύτου, λέγοντας πως κάποιοι έπρεπε να ντρέπονται.

Ο Ανδρέας Τσαγγαρίδης ανέφερε μάλιστα ότι εάν γράψει βιβλίο και πει τα γεγονότα και τις αλήθειες θα γίνει σεισμός, όπως αυτόν που προκάλεσαν τώρα οι κύριοι και κυρίες του ΔΗΣΥ.

Αιχμηρή ανάρτηση έκανε και ο αντιδήμαρχος Έγκωμης Γιάννης Ιωάννου, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πυλώνες πάνω στους οποίους χτίστηκε η νεολαία του ΔΗΣΥ. Προειδοποιεί, μάλιστα, πως αποφάσεις όπως αυτές θέτουν την παράταξη σε πορεία ΠΑΣΟΚ.

Αναφέρθηκε σε ιδανικά που πολλοί στον ΔΗΣΥ είτε δεν γνωρίζουν, είτε τα έχουν προ πολλού διαγράψει με τη ίδια ευκολία που θα ανοίξουν ένα μητρώο για να σβήσουν κάποια ονόματα που βρίσκονται στους υποστηρίζοντες όλων ανεξαιρέτως των υποψηφίων, αν λέει κάτι αυτό, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διώξτε μας από τα μητρώα εσείς, που εμείς σας πιάσαμε από το χεράκι και κάνατε τα πρώτα σας πολιτικά βήματα και τα άλματα σε θώκους και αξιώματα, ανέφερε ο κ. Ιωάννου και πρόσθεσε ότι οι τελευταίοι που θα φύγουν και κρατούν και τα κλειδιά για να κλείσουν τη πόρτα, είναι αυτοί που διέγραψαν.

Χαράλαμπος Σταυρίδης: «Έθεσαν τον αυτό τους εκτός κόμματος…»

Δεν είναι ο ΔΗΣΥ που τους διέγραψε αλλά οι ίδιοι που έπραξαν διαφορετικά έθεσαν τον εαυτό τους εκτός κόμματος, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν ο Χαράλαμπος Σταυρίδης, Γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού του ΔΗΣΥ.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ και σχολιάζοντας τις αντιδράσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από στελέχη που διαγράφηκαν από το μητρώο του ΔΗΣΥ, ο κ. Σταυρίδης τόνισε ότι όταν ανήκει κάποιος σε ένα σύνολο οφείλει να ακολουθεί τις αποφάσεις που λαμβάνονται.

Ο κύριος Σταυρίδης σημείωσε ότι όλοι όσοι αντιδρούν σήμερα θα έπρεπε να αντιδράσουν όταν λήφθηκε η σχετική απόφαση του Π.Γ του ΔΗΣΥ με βάση την οποία θα έθεταν εαυτόν εκτός κόμματος όσοι στηρίξουν άλλους υποψήφιους.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy