Αναζητά δυνατές λύσεις

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ομάδα της Νέας Σαλαμίνας. Η ομάδα της Αμμοχώστου θα επιδιώξει να γίνει πιο δυνατή για να έχει καλύτερα αποτελέσματα από τη φετινή περίοδο. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνουν και οι σωστές κινήσεις προγραμματισμού. Μπορεί οι “ερυθρόλευκοι” να μη χρειάζονται μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών, ωστόσο θα κληθούν να αντικαταστήσουν σημαντικές μονάδες που υπήρχαν στην ομάδα και θα αποχωρήσουν.

Θα ξεκινήσουμε με την περίπτωση του Ιωάννη Κωστή. Ο νεαρός μέσος έκανε άλματα στην καριέρα του τα τελευταία χρόνια και αυτό ήταν κάτι που ανάγκασε αρκετές μεγάλες ομάδες σε Κύπρο και Ελλάδα να ενδιαφερθούν για την απόκτησή του. Μια από αυτές ήταν ο Ολυμπιακός Πειραιώς, με τον οποίο συμφώνησε ο Κωστή. Έτσι με την έναρξη της νέας περιόδου θα βρεθεί στην προετοιμασία των Πειραιωτών και θα διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Άλλοι δύο σημαντικοί παίκτες που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό τους και αναμένεται να αποχωρήσουν είναι οι Ελουντού και Κορέια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο παίκτες συμφώνησαν για να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ανόρθωση, αλλά δεν έχει εκδοθεί ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Υπάρχει ακόμα ένα συμβόλαιο που λήγει (Κίνγκσλεϊ) και φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δύσκολα θα μείνει στην ομάδα. Στη Νέα Σαλαμίνα παρουσιάζονται απογοητευμένοι για τις δηλώσεις που έκανε ο Γερμανός επιθετικός αναφορικά με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Με αυτά τα δεδομένα η παραμονή του φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη.

Διαβάζοντας όλα τα πιο πάνω, η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας έχει αρκετή δουλειά μπροστά της, ώστε να δημιουργήσει ξανά ένα δυνατό σύνολο.

Χρίστος Αποστολίδης

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.