Ανδρέας Μαυρογιάννης: Η εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου, αρωγός για την ειρήνη

Συναντήσεις με τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών της Ελλάδας, πραγματοποίησε χθες ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Αθήνα.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε το επιτελείο του Ανδρέα Μαυρογιάννη τονίζεται πως κατά τη διάρκεια της συνάντησης του κ. Μαυρογιάννη με τον Υπουργό Άμυνας της Ελλάδας, Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, συζητήθηκαν σειρά από ζητήματα όπως, η τουρκική παρεμβατικότητα σε Κύπρο και Ελλάδα και οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Lpr52381 Scaled

Στη συνάντηση του με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ενημέρωσε για τη στασιμότητα που υπάρχει στο Κυπριακό Ζήτημα, αλλά και για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ν’ αρθεί το αδιέξοδο, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την επανέναρξη των συνομιλιών. Παράλληλα, συζητήθηκαν οι διεθνείς και ευρωπαϊκές εξελίξεις.

Lpr52429 Scaled

Στο δελτίο τύπου του εκλογικού επιτελείο του Ανεξάρτητου υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέα Μαυρογιάννη, σημειώνεται πως στο πλαίσιο των συναντήσεων ο κ. Μαυρογιάννης τόνισε την ανάγκη που υπάρχει για εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου, ώστε να επέλθει στην περιοχή ειρήνη και σταθερότητα αλλά και το όραμά του να καταστεί η Κύπρος γέφυρα ειρήνης και ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο, μέσω της ανάπτυξης εξωτερικής πολιτικής αρχών και πολυεπίπεδων πρωτοβουλιών.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy