Ανδρέας Μαυρογιάννης: Η στήριξη του ΑΚΕΛ διανοίγει προοπτικές ευρείας δυναμικής με νικηφόρους ορίζοντες

Ο Διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς στις δικοινοτικές συνομιλίες για το Κυπριακό Πρέσβης Ανδρέας Μαυρογιάννης προσέρχεται στο Προεδρικό Μέγαρο για να συμμετάσχει στη συνάντηση των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων , Λευκωσία 22 Μαΐου 2017.

Η στήριξη του ΑΚΕΛ διανοίγει προοπτικές ευρείας δυναμικής με νικηφόρους ορίζοντες, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ανεξάρτητος υποψήφιος στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, Ανδρέας Μαυρογιάννης.


Ο κ. Μαυρογιάννης ευχαριστεί θερμά το ΑΚΕΛ και τον κόσμο του για την απόφασή τους, μετά την ολοκλήρωση των εσωτερικών διαδικασιών, την Κυριακή, να στηρίξουν την υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές του προσεχούς Φεβρουαρίου.

«Η απόφαση αυτή με τιμά και με συγκινεί και με θέτει ενώπιον της ευθύνης να ηγηθώ της μεγάλης προσπάθειας για πραγματική προοδευτική αλλαγή στον τόπο και για την δημιουργία συνθηκών ενός ευοίωνου μέλλοντος», σημειώνει ο κ. Μαυρογιάννης, προσθέτοντας πως «η γενναιόδωρη και αφειδώλευτη αυτή στήριξη διανοίγει προοπτικές ευρείας δυναμικής, με νικηφόρους ορίζοντες» και του επιτρέπει στις αμέσως επόμενες μέρες να προβεί στη εξαγγελία της ανεξάρτητης υποψηφιότητάς του

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.