Ανδρέας Μαυρογιάννης: Παρουσιάζει το όραμά του για αλλαγή

Το όραμα του για την Κύπρο και τους βασικούς στόχους της διακυβέρνησης του παρουσιάζει αύριο ενώπιον των πολιτών στις 7 και 30 το βράδυ στην Πλατεία Ελευθερίας ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του κυρίου Μαυρογιάννη, Λεόντιος Φιλοθέου τόνισε ότι στόχος είναι να παρουσιαστούν οι κεντρικοί άξονες, οι βασικοί στόχοι και αυτά που επηρεάζουν περισσότερο την καθημερινότητα των πολιτών.

Πρόσθεσε ότι η αυριανή εκδήλωση αποτελεί την απαρχή της δεύτερης φάσης της προεκλογικής εκστρατείας με απευθείας επαφή με τους πολίτες προς τους οποίους θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα του ανεξάρτητου υποψηφίου. Στην πρώτη φάση, είπε, ο κύριος Μαυρογιάννης είχε συναντήσεις με οργανωμένα σύνολα.

Το πρόγραμμα του κυρίου Μαυρογιάννη ανέφερε θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Εξάλλου την Πέμπτη ο κος Μαυρογιάννης θα μεταβεί στην Αθήνα για επαφές με την κυβέρνηση και την πολιτική ηγεσία της χώρας, ενώ την ερχόμενη βδομάδα θα μεταβεί ξανά στην ελληνική πρωτεύουσα όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.