Ανδρέας Μαυρογιάννης: Ρήξη με τις απαράδεκτες πρακτικές του παρελθόντος, γυρίζουμε σελίδα (φωτογραφίες)

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν το στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» σε μία μεγαλειώδη συναυλία, ζητώντας αλλαγή πλεύσης του τόπου

«Η μαζική, η συγκλονιστική παρουσία σας εδώ σήμερα, αποδεικνύει ότι και μπορούμε και θα τα καταφέρουμε και πως όλοι εμείς οι χιλιάδες εδώ, μέσα σ’ αυτό το στάδιο, και οι χιλιάδες των συμπολιτών μας, εκεί έξω, το θέλουμε, το πιστεύουμε και τις μέρες που απομένουν σάς ζητώ να εργαστούμε για να το καταφέρουμε», είπε χθες από το βήμα του σταδίου «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Λίγο πριν πάρουν τη σκυτάλη οι σπουδαίοι καλλιτέχνες στη χθεσινοβραδινή συναυλία σε ένα κατάμεστο στάδιο, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης είπε πως «θα γυρίσουμε σελίδα, αλλά δεν θα αφήσουμε πίσω μας όσα και όσους έφταιξαν. Τέρμα στην ανοχή. Τέρμα στην ατιμωρησία. Οι ευθύνες θα καταλογιστούν όσες κι αν είναι, όσο ψηλά κι αν φτάνουν, όποιους κι αν αγγίζουν, δίνοντας έμφαση στη σωρεία σκανδάλων επί διακυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ». Ο κ. Μαυρογιάννης τόνισε ότι «μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα και να αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά που πλήγωσαν την πατρίδα μας τα τελευταία θλιβερά 10 χρόνια. Τα σκάνδαλα, τη διαφθορά, τη θεσμική διαπλοκή.

Τολμούμε να φέρουμε τη ρήξη με τις απαράδεκτες πρακτικές του παρελθόντος. Να τερματίσουμε την ιδιωτική χρήση του κράτους, φαινόμενο που άνθισε επί των ημερών της διακυβέρνησης που φεύγει». «Απέναντι στους κ.κ. Νεοφύτου και Χριστοδουλίδη που θέλουν να συνεχίσουν τη διακυβέρνηση Αναστασιάδη, η αλλαγή βρίσκεται στα δικά μας χέρια», είπε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης και υπογράμμισε ότι θα υπάρξει αλλαγή στο ύφος και στο ήθος διακυβέρνησης, αλλαγή σε νοοτροπίες και αντιλήψεις, αλλαγή στις προτεραιότητες, φιλόδοξο όραμα για το μέλλον του τόπου μας και τους ανθρώπους του. Απευθυνόμενος στους καλλιτέχνες που τραγούδησαν χθες στο στάδιο «Ελευθερία», ο Ανδρέας Μαυρογιάννης τούς ευχαρίστησε θερμά, σημειώνοντας ότι «με πλείστους από αυτούς μας συνδέει μία στενή προσωπική φιλία που με κάνει περήφανο. Η παρουσία τους με συγκινεί και καταξιώνει ό,τι είναι πιο πολύτιμο στη ζωή και τις αξίες μου».

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης αναφέρθηκε στο ΑΚΕΛ, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς το «μεγάλο κόμμα της Αριστεράς που με τιμά με τη στήριξή του». «Στις 11 μέρες που απομένουν μέχρι τον πρώτο γύρο των εκλογών, ΜΠΟΡΟΥΜΕ όλοι μαζί να αλλάξουμε τη ροή της ιστορίας του τόπου μας», είπε καταληκτικά ο ανεξάρτητος υποψήφιος, επευφημούμενος από τις χιλιάδες των ανθρώπων που απαίτησαν αλλαγή πλεύσης.

 

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.