Ανδρέας Μαυρογιάννης: Θα προεδρεύσει της πρώτης συνόδου Συνεδρίου για την Κλιματική Αλλαγή

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, αναχωρεί σήμερα το βράδυ για την Αθήνα, για να συμμετάσχει στο ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομάδας Δημοσίου Δικαίου (EGPL).

Το Συνέδριο με θέμα «Κλιματική Αλλαγή και Δημόσιο Δίκαιο: Προσκλήσεις, πολιτικές, μελλοντικές προοπτικές», θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO), στα Λεγραινά Σουνίου.

Σε δελτίο Τύπου του Εκλογικού Επιτελείου του ανεξάρτητου υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Ανδρέα Μαυρογιάννη σημειώνεται πως την Παρασκευή 9 Σεπτέμβριου ο Ανδρέας Μαυρογιάννης θα προεδρεύσει της πρώτης συνόδου του Συνεδρίου, η οποία φέρει τον τίτλο «Κλιματική Αλλαγή: Νέες προκλήσεις στο παγκόσμιο και ευρωπαϊκό δημόσιο δίκαιο».

Σημειώνεται επίσης στο δελτίο τύπου, ότι, από την ίδρυσή της, η Ευρωπαϊκή Ομάδα Δημοσίου Δικαίου, η οποία αποτελεί το Ευρωπαϊκό Επιστημονικό Συμβούλιο του EPLO, διοργανώνει ετήσια συνέδρια όπου τα μέλη της παρουσιάζουν και συζητούν τις εκθέσεις τους γύρω από θέματα που αφορά την ανάπτυξη του ευρωπαϊκού δημοσίου δικαίου. Οι εκθέσεις αυτές δημοσιεύονται στο “European Review of Public Law”.

«H Ευρωπαϊκή Ομάδα Δημοσίου Δικαίου, έχει καθιερωθεί ως μία ιδιαίτερα καινοτόμος νομική ένωση της Ευρώπης και ως η κορυφαία διεθνώς δεξαμενή γνώσης στον τομέα του Ευρωπαϊκού Δημοσίου Δικαίου. Αποτελείται από ένα δίκτυο Καθηγητών Δημοσίου Δικαίου, Ανωτάτων Δικαστών και Νομικών οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε δεκάδες Πανεπιστήμια, Ανώτατα Δικαστήρια, Δημόσιους Οργανισμούς και άλλες Αρχές» επισημαίνεται στο δελτίο τύπου του Εκλογικού Επιτελείου του ανεξάρτητου υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Ανδρέα Μαυρογιάννη

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.