Ανεβαίνουν το Λόφο του Προεδρικού το απόγευμα οι Αρχηγοί των κομμάτων

Οι τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, οι απειλές της Άγκυρας για εποικισμό της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου, το κυπριακό αλλά και η πορεία της κυπριακής οικονομίας θα τεθούν στο μικροσκόπιο του Συμβουλίου των Αρχηγών των Κομμάτων υπό τον πρόεδρο Αναστασιάδη.

Σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Παναγιώτης Σεντώνας ανέφερε ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τις επαφές και ενέργειες που έγιναν από τη Λευκωσία, με στόχο την αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας. Παράλληλα θα αναφερθεί και στα ορόσημα που ακολουθούν μέχρι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο κ. Σεντώνας σημείωσε ότι οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές.

Για τα της οικονομίας, οι Αρχηγοί των κομμάτων θα ενημερωθούν για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί ελέω κορωνοϊού. Επίσης θα ενημερωθούν για τα τελευταία μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για τη στήριξη της απασχόλησης καθώς και για το εθνικό πλάνο για ανάκαμψη της οικονομίας.
Η σύσκεψη θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα στο Προεδρικό.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.