Καταγγελία του Κόμματος για τα ζώα: «Ανήλικοι έριξαν οξύ σε σκυλάκι»

Tο σκυλάκι μεταφέρθηκε με πολύ σοβαρά εγκαύματα σε κτηνιατρική κλινική για περίθαλψη

 

Υπόθεση περιστατικού ρίψης θεϊκού οξέος σε μικρό σκυλάκι στην Πάφο, διερευνά η Αστυνομία. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου η καταγγελία έγινε την Παρασκευή από την ιδιοκτήτρια του σκύλου. Σύμφωνα με την καταγγελία η ιδιοκτήτρια του σκύλου αντιλήφθηκε στις 15.3.23 ότι ο σκύλος της ήταν τραυματισμένος στη ράχη του και αυτός έφερε βαθύ έγκαυμα.

Ακολούθως η παραπονούμενη μετέφερε το σκύλο της στο κτηνίατρο ο οποίος της είπε, ότι πιθανόν ο τραυματισμός του σκύλου της να προκλήθηκε από κάποιο καυστικό υγρό και παρέμεινε για παρακολούθηση χωρίς να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του.

Η ιδιοκτήτρια του σκύλου κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν εντοπιστεί οι φερόμενοι δράστες.

Το περιστατικό ανάδειξε το Κόμμα για τα Ζώα της Κύπρου με σχετική του ανακοίνωση. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου δέχτηκε καταγγελία από πολίτη ότι κάποια πρόσωπα έριξαν θεϊκό οξύ σε μικρό σκυλάκι (Chihuahua). Το σκυλάκι έφερε πολύ σοβαρά εγκαύματα και ευρίσκεται σε κτηνιατρική κλινική για περίθαλψη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΈΡΙΞΑΝ ΘΕΪΚΟ ΟΞΥ (ΑΣΙΤ) ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΣΚΥΛΑΚΙ
Το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου δέχτηκε καταγγελία από πολίτη ότι νεαροί ηλικίας από 12-14 ετών έριξαν ασίτ σε μικρό σκυλάκι (Chihuahua). Το σκυλάκια έφερε πολύ σοβαρά εγκαύματα και ευρίσκεται σε κτηνιατρική κλινική για περίθαλψη.
Εξ όσων πληροφορούμαστε οι νεαροί χωρίς να υπάρχει η οποιαδήποτε πρόκληση έριξαν το ασιτ στο σκυλάκι ενώ αυτό βρισκόταν μέσα στο περιφραγμένο χώρο του.
Οι νεαροί παρουσιάστηκαν στον αστυνομικό σταθμό Πάφου ο οποίος εξετάζει αυτή την πολύ σοβαρή υπόθεση.
Καταγγέλλουμε δυνατά αυτές τις απαράδεκτες και άνομες πράξεις και θα αναμένουμε ότι η δικαιοσύνη θα πράξη τα δέοντα
ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΥΠΡΟΥ- 19/3/2023

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.