Αννα Αριστοτέλους: Απίστευτο μένος – Πρόκειται για προβεβλημένο αξιωματικό

Η Άννα Αριστοτέλους, σε δηλώσεις της το πρωι στο ΡΙΚ, αναφέρθηκε σε ένα απίστευτο μένος εναντίον της από τον συγκεκριμένο αξιωματικό που φέρεται να έβαλε κατάδικο να βρει βίντεο από  την προσωπική  της ζωή.

Είναι απίστευτα τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και τα λέω με απίστευτη λύπη, ανέφερε η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών. «Είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς από ανώτατο αξιωματικό της Αστυνομίας, που πρώτος αυτός θα έπρεπε να υπηρετεί και να εφαρμόζει το νόμο. Επρεπε, να ήταν ο πρώτος που θα εφάρμοζε τις νομοθεσίες και αντί να συμβάλλει στην πάταξη του εγκλήματος, συνδράμει στη διάπραξή του και δεν φοβάμαι να το πω, γιατί αισθάνομαι έντονα θιγμένη απ’ όλη αυτή τη σκευωρία».

 

«Εισβολή στην προσωπική μου ζωή» – Απίστευτο το μένος του συγκεκριμένου αξιωματικού

Η κ. Αριστοτέλους έκανε λόγο για εισβολή στην προσωπική της ζωή και εξέφρασε την ετοιμότητά της να φθάσει την υπόθεση μέχρι τέλους, γιατί αρνείται να συμβιβαστεί και να υποχωρήσει σε οποιεσδήποτε πράξεις διαφθοράς.


Από τα μηνύματα, είπε η κ. Αριστοτέλους, «είναι απίστευτο το μένος του συγκεκριμένου ανώτατου αξιωματικού. Μπορεί να ακούγεται εξωπραγματικό, αλλά υπάρχουν μηνύματα και στοιχεία με αποστολέα το προσωπικό κινητό του ανώτατου αξιωματικού» και συμπλήρωσε, «αν είναι ποτέ δυνατόν να παρακινεί βαρυποινίτη, ο οποίος καταδικάστηκε σε πολυετή φυλάκιση για ναρκωτικά, να βρει βίντεο από την προσωπική μου ζωή, με ανταλλάγματα».

«Εχουμε στοιχεία» ανέφερε, «που δείχνουν καθημερινή επαφή του ανώτερου αξιωματικού με τον βαρυποινίτη. Εδώ και καιρό είχαν έρθει πληροφορίες ότι επιχειρούσε να με πλήξει. Το τελευταίο διάστημα ήρθε στην κατοχή μας όγκος στοιχείων, που φαίνεται ότι είχε έγνοια την προσωπική μου ζωή, γιατί άκουσε ότι θα πήγαινα σε άλλη θέση. Εγώ είμαι εδώ και τέτοια φαινόμενα διαφθοράς, το κύρος το ήθος και η υπόληψή μου, δεν τα ανέχονται».

 

Πρόκειται για προβεβλημένο αξιωματικό

 

Η κ. Αριστοτέλους κλήθηκε να τοποθετηθεί για τις σχέσεις που έχει με την Αστυνομία, αναφέροντας ότι ανέκαθεν είχε καλές σχέσεις με μέλη της Αστυνομίας και υπάρχει και ανταλλαγή πληροφοριών.  Ο αξιωματικός αντάλλαζε μηνύματα μέσω της πλατφόρμας Telegram.


Τότε, μιλώντας για τον αξιωματικό που φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο,  τον «φωτογράφισε» αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για προβεβλημένο αξιωματικό.

«Οι πρωτοφανείς πράξεις διαφθοράς από τον ανώτατο αξιωματικό, ο οποίος όπως βγαίνει στις τηλεοράσεις και λέει ότι στόχος είναι η πάταξη του εγκλήματος, να συνδράμει σε αυτό και όχι να συνωμοτεί και να ζητά βίντεο από την προσωπική μου ζωή».

«Η υπόθεση είναι ενώπιον έγκριτων δικηγόρων και τις επόμενες ημέρες θα προβούμε σε καταγγελία, για το διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών. Θα ζητήσουμε το διορισμό των ανακριτών από τον Γενικό Εισαγγελέα, που είναι η αρμόδια αρχή».


Για το κατά πόσον θα παραιτηθεί σε περίπτωση που ο αξιωματικός δεν τεθεί σε διαθεσιμότητα, η κ. Αριστοτέλους είπε πως «σίγουρα θα δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης και είναι πρόωρο να πω από τώρα, αλλά θα δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης. Είναι πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση για να μην τεθεί σε διαθεσιμότητα. Εδώ γι’ άλλα θέματα τίθενται σε διαθεσιμότητα».

Πως βρέθηκε κινητό στις Φυλακές

«Για να μπορέσει να υπάρξει συνεργασία με τον ανώτερο αξιωματικό, χρειάζεται και το μέσο επικοινωνίας. Είναι ουτοπία να πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει διαφθορά και η Κύπρος δεν αποτελεί εξαίρεση. Δεν υπάρχει φυλακή στον κόσμο που να μην έχει έστω και ένα κινητό, αλλά σημασία έχει τι ενέργειες κάνεις, για να μειώσεις και να περιορίσεις το φαινόμενο» ανέφερε η κ.Αριστοτέλους.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.