Ανοιχτή πρόσκληση σε όσους πιστεύουν και θέλουν την προοδευτική αλλαγή

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Του Νεόφυτου Νεοφύτου

 

Το ΑΚΕΛ στηρίζει στις προσεχείς προεδρικές εκλογές την ανεξάρτητη υποψηφιότητα Ανδρέα Μαυρογιάννη. Με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ο Γ.Γ. του κόμματος, Στέφανος Στεφάνου, τόνισε ότι τώρα δεν είναι η ώρα για κομματικές περιχαρακώσεις, αλλά για υπερβάσεις, θέτοντας πάνω απ’ όλα τη σωτηρία της πατρίδας μας, το μέλλον του λαού μας.

Το ΑΚΕΛ στηρίζει την υπερκομματική και ανεξάρτητη υποψηφιότητα Α. Μαυρογιάννη, ενός ικανού και έμπειρου τεχνοκράτη, ο οποίος μπορεί να συνθέσει απόψεις και δυνάμεις από όλους τους πολιτικούς χώρους, οι οποίες συγκλίνουν στον κοινό στόχο για την προοδευτική αλλαγή. Ο Α. Μαυρογιάννης με εντιμότητα και με καθαρά χέρια μπορεί να ηγηθεί του κράτους και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για μια προοδευτική διακυβέρνηση, ανοίγοντας προοπτικές και ελπίδες για τη νέα γενιά, για τη μικρή μας πατρίδα.

Η ανεξάρτητη υποψηφιότητα Α. Μαυρογιάννη μπορεί να στηριχθεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις που κατατάσσουν τον εαυτό τους στο χώρο της αντιπολίτευσης. Είναι απέναντι σε όσους δηλώνουν υποστηρικτές και συνεχιστές της πιο διεφθαρμένης διακυβέρνησης του τόπου. Είναι απέναντι στις δύο κομματικές – συναγερμικές υποψηφιότητες Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκου Χριστοδουλίδη, οι οποίοι συναγωνίζονται μεταξύ τους ποιος θα είναι ο καλύτερος διάδοχος και συνεχιστής για άλλα πέντε χρόνια της διακυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ

Το ΑΚΕΛ στηρίζει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα Α. Μαυρογιάννη και τώρα είναι η σειρά των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης -ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Οικολόγων, ΔΗΠΑ- να τοποθετηθούν εάν θέλουν την προοδευτική αλλαγή ή συνέχιση των υφιστάμενων πολιτικών, είτε με τον Αβέρωφ Νεοφύτου είτε με τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Το ΑΚΕΛ στηρίζοντας την ανεξάρτητη υποψηφιότητα Α. Μαυρογιάννη τείνει χέρι συνεργασίας προς όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης που πιστεύουν στην προοδευτική αλλαγή. Ο Α. Μαυρογιάνης μπορεί να αποτελέσει την κοινή υποψηφιότητα με σοβαρές προοπτικές νίκης για την προοδευτική αλλαγή. Ο Α. Μαυρογιάννης είναι μια πολυσυλλεκτική υποψηφιότητα, ικανή να ηγηθεί του κράτους για την προοδευτική αλλαγή. Να ηγηθεί της προσπάθειας για λύση και επανένωση. Να ηγηθεί της προσπάθειας για διαφάνεια και χρηστή διοίκηση. Να ηγηθεί της προσπάθειας για φιλολαϊκή κοινωνικο-οικονομική πολιτική. Να δώσει ξανά ελπίδα στον λαό μας, στα όνειρα των νέων μας.

Με την υποψηφιότητα Μαυρογιάννη υπάρχει πλέον μια ανοιχτή πρόσκληση προς όλες τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης για την προοδευτική αλλαγή.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.