Ανοίγει αύριο Κυριακή η Τοπική Αγορά Παραγωγών Λάρνακας

Αύριο Κυριακή, 7 Μαρτίου, ανοίγει η Τοπική Αγορά Παραγωγών Λάρνακας, η οποία δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας με υποβολή αίτησης στο πρόγραμμα Βραχείες Αλυσίδες και Τοπικές Αγορές.

Η Τοπική Αγορά θα λειτουργήσει στον υπαίθριο χώρο των εγκαταστάσεων του συλλόγου στον Άγιο Θεόδωρο από τις 9 π.μ. μέχρι και τις 2 μ.μ. και σύμφωνα με τους συντελεστές του έργου, είναι ένα όραμα που γίνεται πραγματικότητα.

«Η λειτουργία της Τοπικής Αγοράς είναι πολύ σημαντική για την περιοχή, καθώς θα στηρίξει τους παραγωγούς από τη μια και από την άλλη θα δώσει την ευκαιρία στους καταναλωτές να αγοράζουν φρέσκα προϊόντα κατευθείαν από τον παραγωγό», τόνισε ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας, που ξεκαθάρισε ότι η Αγορά θα είναι ελεύθερη από πλαστικά για σκοπούς προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος. Ως εκ τούτου, οι καταναλωτές που θα επισκεφθούν την αγορά καλούνται να φέρουν μαζί τους τις επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες τους για μεταφορά των αγαθών.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας, Άννα Κοσμά, ευχαρίστησε τον Υπουργό Γεωργίας για τη στήριξη αλλά και όσους στήριξαν τις προσπάθειες για τη λειτουργία της αγοράς.

Τάσος Περδίος

 

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.