Ανοίγει η Πύλη αιτήσεων για το Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων και Σίτισης παιδιών μέχρι 4 ετών

Τίθεται από τις δέκα το πρωί στη διάθεση των γονέων των δικαιούχων παιδιών η ειδική πλατφόρμα για την υποβολή της αίτησης για συμμετοχή τους στο Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων και Σίτισης Παιδιών μέχρι 4ων ετών.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά, από σήμερα και χωρίς καταληκτική ημερομηνία, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.gov.cy ή μέσω της ιστοσελίδας της Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας www.wbas.dmsw.gov.cy.

Η διαδικασία υποβολής της αίτησης από τους γονείς είναι απλή και δεν απαιτείται η υποβολή οποιωνδήποτε εγγράφων. Απαραίτητη προϋπόθεση για υποβολή αίτησης είναι οι γονείς να έχουν εγγράψει εκ των προτέρων το δικαιούχο παιδί σε βρεφονηπιακό σταθμό/νηπιαγωγείο που συμμετέχει στο Σχέδιο, και να γνωρίζουν τον πενταψήφιο αναγνωριστικό αριθμό της τάξης/τμήματος του παιδιού που θα τους δοθεί από τον βρεφονηπιακό σταθμό/νηπιαγωγείο.

Η υποβολή της αίτησης γίνεται μόνο από τον γονέα που έχει καταστεί δικαιούχος του Επιδόματος Τέκνου και για την πρόσβασή του στην πλατφόρμα, θα πρέπει απαραίτητα είτε να έχει δημιουργήσει και επιβεβαιώσει ενεργό προφίλ στην κυβερνητική πύλη www.gov.cy είτε να έχει προβεί στην αντίστοιχη διαδικασία στην Πύλη ΑΡΙΑΔΝΗ.

Την περασμένη βδομάδα δημοσιεύθηκε ο κατάλογος με τους παρόχους που εγκρίθηκαν για συμμετοχή στο Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων και Σίτισης Παιδιών μέχρι 4ων ετών.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.