Ανοίγματα εξαγγέλλει ο Αβέρωφ ενόψει προεδρικών εκλογών

«Κοινωνικοποίηση» του ΔΗΣΥ και άνοιγμα στην κοινωνία υπό το βάρος των αντιδράσεων

Το συνέδριο της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων του ΔΗΣΥ χαιρέτισε χθες ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος μεταξύ άλλων εξήγγειλε το Παγκύπριο Συνέδριο του κόμματος.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΣτην ομιλία του προσπάθησε να διασκεδάσει τις αντιδράσεις, ιδιαίτερα για θέματα οικονομίας και διαφθοράς, διαβεβαιώνοντας ότι «ακούμε με προσοχή τα μηνύματα που μας έστειλαν -και μας στέλνουν ακόμα- δυσαρεστημένοι, απογοητευμένοι συμπολίτες μας». Ενόψει μάλιστα των προεδρικών εκλογών του 2023 έκανε άνοιγμα προς πάσα κατεύθυνση, τονίζοντας πως «θέλουμε να εκθέσουμε το κόμμα στο φως, να συνομιλήσουμε με τον κόσμο, στη βάση και την κοινωνία» με στόχο την κοινωνικοποίηση του ΔΗΣΥ.

Σημειώνεται ότι η ΟΝΕ βρέθηκε μερικές φορές τον τελευταίο χρόνο στο μάτι του κυκλώνα λόγω των ενεργειών πρώην και νυν προέδρων της -του Γιαννάκη Γιαννάκη, πρώην Επίτροπου Εθελοντισμού σε βάρος του οποίου διεξάγεται έρευνα πλαστογραφίας του απολυτηρίου λυκείου και του πτυχίου του και του νυν κυβερνητικού εκπρόσωπου Μάριου Πελεκάνου, ο οποίος κάλεσε πριν 3 χρόνια στην Κύπρο τον Κ. Μπογδάνο σε ημερίδα του ΔΗΣΥ… για το προσφυγικό. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπογδάνος διεγράφη πρόσφατα από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μετά από εμφυλιοπολεμική ομιλία του στη Βουλή.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.