Ανοίγουν θέσεις ΣΥΟΠ στην Εθνική Φρουρά – Όλες οι πληροφορίες

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από τις 7 έως τις 23 Δεκεμβρίου 2020

Την έναρξη διαγωνισμού για πρόσληψη Συμβασιούχων Οπλιτών (ΣΥΟΠ) στην Εθνική Φρουρά ανακοίνωσε το Υπουργείο Άμυνας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 7 έως 23 Δεκεμβρίου 2020.


Η προκήρυξη, στην οποία αναγράφονται τα απαιτούμενα προσόντα, η διαδικασία πρόσληψης, καθώς και άλλες απαραίτητες πληροφορίες, είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Άμυνας: http://mod.gov.cy.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες, θα πρέπει να συμπληρώσουν κατάλληλα τη σχετική αίτηση (αντίγραφο της οποίας είναι επίσης αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Άμυνας https://mod.gov.cy), η οποία θα πρέπει να υποβληθεί από τους ίδιους τους αιτητές ή εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους τους στα Επαρχιακά Στρατολογικά Γραφεία ή στα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) Αμμοχώστου (Παραλιμνίου), Πελενδρίου και Πόλεως Χρυσοχούς.

Επίσης, οι αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα Επαρχιακά Στρατολογικά Γραφεία.


Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας, κατά την παρουσίαση του ιδίου ή εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου, θα πρέπει να προσκομίζεται η ταυτότητα, έτσι ώστε να είναι κατορθωτή η ταυτοποίηση του ατόμου.

Στην αίτηση θα πρέπει απαραίτητα να επισυνάπτονται τα πιο εξής πιστοποιητικά: Αντίγραφο και των δύο όψεων του Δελτίου Ταυτότητας (το δελτίο ταυτότητας θα πρέπει να παρουσιάζεται για έλεγχο), αντίγραφο απολυτηρίου Σχολής Μέσης Εκπαίδευσης, αντίγραφο πιστοποιητικού πολύ καλής γνώσης της ελληνικής γλώσσας (μόνο για τους απόφοιτους αναγνωρισμένων ξενόγλωσσων Σχολών Μέσης Εκπαίδευσης).

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.