Ανοικτή συζήτηση Α. Κυπριανού με φορείς νεολαίας και ΜΚΟ: «Συμπαραστάτης στην πράξη το ΑΚΕΛ»

Ανοικτή συζήτηση με φορείς νεολαίας και μη κυβερνητικές οργανώσεις πραγματοποιήσε χθες (14/04), ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι πλείστες απόψεις που ακούστηκαν στην συνάντηση συγκλίνουν με τις θέσεις και τις προτάσεις του ΑΚΕΛ.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ:

Για το ΑΚΕΛ, η νεολαία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει πάντοτε είναι βασική προτεραιότητα. Το ΑΚΕΛ διαχρονικά αφουγκράζεται τις θέσεις, τις προτάσεις και τις προτεραιότητες της νέας γενιάς. Γι’ αυτό το λόγο χθες Τετάρτη 14/4 πραγματοποιήθηκε ανοικτή συζήτηση του Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού, με φορείς νεολαίας και μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Dsc02917 Scaled

Μέσα από ένα πλούσιο και ελεύθερο διάλογο ακούσαμε τις ανησυχίες των νέων ανθρώπων, τις δικές τους προτάσεις, τις εισηγήσεις τους. Η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε ήταν γόνιμη και συνάμα ελπιδοφόρα.

Dsc02920 Scaled

Διαφάνηκε πως το ΑΚΕΛ μέσα από τη δράση και τις πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει τα τελευταία πέντε χρόνια, εντός και εκτός βουλής, είναι στην πράξη συμπαραστάτης της νεολαίας, αφού οι πλείστες απόψεις που ακούστηκαν συγκλίνουν με τις θέσεις και τις προτάσεις μας.

Με όσα έθεσαν οι εκπρόσωποι των φορέων νεολαίας ενώπιον του Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, αποδεικνύεται πως η νέα γενιά έχει λόγο, ρόλο και τεκμηριωμένη άποψη. Σε ό,τι μας αφορά  θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα στη νέα γενιά, θα συνεχίσουμε να αφουγκραζόμαστε και να δίνουμε βήμα έκφρασης στη νεολαία. Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε την κοινή απαίτηση για πρόοδο και ευημερία. Για τη νεολαία αλλά και ολόκληρη την κοινωνία.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.