Ανοικτό το ενδεχόμενο καταψήφισης από ΕΔΕΚ στη δημοσιοποίηση της «λίστας Γιωρκάτζη»

Υπάρχουν σκοπιμότητες και πρέπει να γίνει ποινική διερεύνηση για τη λίστα Γιωρκάτζιη και στη βάση ποιας λογικής έχει συνταχθεί τόνισε ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ.

Μιλώντας στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ ο Μαρίνος Σιζόπουλος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει σήμερα στην Ολομέλεια την απόφαση για δημοσιοποίηση της λίστας. Όπως είπε μέσα στη λίστα υπάρχουν πολλές ανακρίβειες, προσθέτοντας δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι παραδόθηκε στη Βουλή όταν θα αφυπηρετούσε η κ. Γιωρκάτζιη. Χαρακτήρισε δε απαράδεκτο το γεγονός ότι στη λίστα υπάρχουν πρόσωπα για 1.500-1.800 ευρώ που ήταν το υπόλοιπο της πιστωτικής τους κάρτας. Αναφέρθηκε και στην δική του περίπτωση λέγοντας ότι είχε υπόλοιπο 1934 ευρώ στην πιστωτική του κάρτα τα οποία θα πληρώνονταν τον επόμενο μήνα

Υπέδειξε ακόμα ότι αυτή η λίστα έπρεπε να επικαιροποιηθεί από την Κεντρική Τράπεζα και έπρεπε να ετοιμαστεί στη βάση αυτών που ζήτησε η Επιτροπή.

Παράλληλα, είπε ότι δεν προτίθεται να προχωρήσει σε δικαστική διαδικασία, παρόλο όπως είπε που έπεσε θύμα παραπληροφόρησης. Τόνισε ωστόσο ότι δεν μπορούν να συνεργούν στην ενίσχυσης της παραπληροφόρησης και των σκοπιμοτήτων που κάποιοι προωθούν.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.