Άνοιξαν θέσεις για ΣΥΟΠ λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές – Γίνεται του ρουσφετιού και στις μεταθέσεις

Ερωτηματικά προκαλούνται και από την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να προκηρύξει θέσεις Συμβασιούχων Οπλιτών, λίγες μόνο μέρες πριν τις Προεδρικές Εκλογές.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της Κυβερνητικής Πύλης https://www.gov.cy/gr/, από αύριο Παρασκευή (03 Φεβρουαρίου 2023) 42 μόλις ώρες πριν το άνοιγμα των καλπών για την πρώτη Κυριακή των Προεδρικών Εκλογών. 

Με το πέρας της υποβολής αιτήσεων, προστίθεται, οι υποψήφιοι/ες, θα υποβληθούν σε Αθλητική Δοκιμασία για διαπίστωση της φυσικής τους κατάστασης και σε Στρατιωτική Δοκιμασία για να διαπιστωθεί η μαχητική τους ικανότητα. Οι εν λόγω Δοκιμασίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν εντός του μήνα Μαρτίου και οι υποψήφιοι/ες θα κληθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και μηνύματος SMS.

Όπως φαίνεται, η κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε «εξαγορά ψήφων» μέσω αυτής της προκήρυξης, ενώ παράλληλα φαίνεται ότι επιδόθηκαν και σε προεκλογικά ρουσφέτια, λίγα εικοσιτετράωρα πριν απο το άνοιγμα των καλπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dialogos.com.cy το ρουσφέτι πάει σύννεφο στο ΓΕΕΦ.

Όπως προκύπτει, η αρμόδια Επιτροπή του ΓΕΕΦ, τις τελευταίες βδομάδες προχώρησε σε πολλές μεταθέσεις.

Συγκεκριμένα, μόνο στη Λεμεσό, η επιτροπή έλαβε απόφαση για 40 μεταθέσεις.Αξίζει να σημειωθεί ότι το κοινό χαρακτηριστικό αυτών των μεταθέσεων, ήταν η προσωπική παρέμβαση του υπουργού Άμυνας, Χαράλαμπου Πετρίδη.

 

 

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy