Ανοιξε δίαυλος επικοινωνίας με ΥΠΔΙΚ και ηγεσία Αστυνομίας, λέει η Ισότητα

Άνοιξε ο δίαυλος επικοινωνίας τους με την Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό Αστυνομίας για επίλυση των προβλημάτων στα Σώματα Ασφαλείας, ανάφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή, ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος της Ισότητας, μετά από συνάντηση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Συντεχνίας Πρόδρομος Χριστοφή, και ο Πρόεδρος του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος Νίκος Λοϊζίδης, συναντήθηκαν το πρωί στο Υπουργείο Δικαιοσύνης «κατόπιν έκτακτης πρόσκλησης» όπως αναφέρεται, με την Υπουργό Δικαιοσύνης, Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου, στην παρουσία του Αρχηγού Αστυνομίας και του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

«Τέθηκαν όλα επί τάπητος και ξεκαθάρισαν οι όποιες παρερμηνείες», αναφέρεται. «Θεωρούμε ότι άνοιξε ο δίαυλος επικοινωνίας με Υπουργό Δικαιοσύνης και Αρχηγό Αστυνομίας με τον Κλάδο Αστυνομικού Σώματος Ισότητα για επίλυση των προβλημάτων στα Σώματα Ασφαλείας και κατά συνέπεια το θετικό αντίκτυπο αυτού, που θα είναι στην ασφάλεια και ευνομία του τόπου», προστίθεται.

Η επικοινωνία του συνδικαλισμού της Αστυνομίας με τη φυσική και πολιτική ηγεσία, θα αποφέρει αποτελέσματα στο μέλλον, για τις σωστές τροποποιήσεις Νόμων και Κανονισμών αλλά ταυτόχρονα και τις σωστές εργασιακές συνθήκες των μελών των Σωμάτων Ασφαλείας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy