Άνοιξε η εμπορική ζώνη στη μαρίνα Αγίας Νάπας

Σε πιλοτική λειτουργία καφετέριες, καταστήματα και χώροι εστίασης

Μετά το λιμενικό μέρος που λειτουργεί από το περασμένο καλοκαίρι, η μαρίνα Αγίας Νάπας άνοιξε πλέον και στο εμπορικό κομμάτι το οποίο αποτελείται από καταστήματα, καφετέριες και χώρους εστίασης.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας σε πιλοτική φάση της εμπορικής ζώνης, αρχής γενομένης με τα Riva Beachouse, Crew Lounge καθώς και τον τετραώροφο χώρο στάθμευσης, για την εξυπηρέτηση επισκεπτών και διαμενόντων. Τα παραπάνω καταστήματα προστίθενται στη λίστα των καταστημάτων που λειτουργούν στην εμπορική ζώνη, μετά το Coffee Berry το οποίο βρίσκεται ήδη σε λειτουργία από το Μάιο, προσφέροντας εκτός από καφέ, συνοδευτικά σνακ, σάντουιτς και γλυκά στους επισκέπτες του.

Όπως είχε ανακοινωθεί στα μέσα Ιουνίου, το νέο εντυπωσιακό all-day beachouse Riva Beachouse, που βρίσκεται στη δυτική πλευρά της μαρίνας, προβλέπεται να καταστεί ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός. Διαθέτοντας πισίνα και άμεση πρόσβαση σε οργανωμένη παραλία, το Riva Beachouse είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της μέρας, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη γαστρονομική εμπειρία με την υπογραφή του φημισμένου σεφ Δημήτρη Κατριβέση.

Το νέο Αλφαμέγα Convenience Store, το οποίο είναι το μοναδικό στην ευρύτερη περιοχή, από τον Αύγουστο θα εξυπηρετεί ενοίκους, επισκέπτες, ιδιοκτήτες σκαφών και πληρώματα. Στις υπηρεσίες της εμπορικής ζώνης, προστέθηκε επίσης πρόσφατα η υπηρεσία ανάληψης χρημάτων επί 24ώρου βάσεως, σε συνεργασία με την Onexchange S.A.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πρόσφατα ανακαινισμένο Crew Lounge, το οποίο λειτουργεί από τις αρχές Ιουλίου, παρέχει στους ιδιοκτήτες και τα πληρώματα σκαφών, στους ενοίκους, στους επισκέπτες καθώς και στο προσωπικό της μαρίνας ένα προσεκτικά σχεδιασμένο χώρο χαλάρωσης και εστίασης. Στο χώρο προσφέρεται υψηλής ποιότητας καφές, κρύα και ζεστά ροφήματα καθώς και επιλεγμένο μενού κρύας και ζεστής κουζίνας. Στο φιλικό περιβάλλον του Crew Lounge παρέχεται επίσης δωρεάν Wi-Fi.

Οι επισκέπτες στη μαρίνα της Αγίας Νάπας, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το νέο χώρο στάθμευσης, ο οποίος βρίσκεται στην καρδιά της εμπορικής ζώνης σε πολύ κοντινή απόσταση από όλες τις υπηρεσίες. Διαθέτει τέσσερις ορόφους και χώρο για περισσότερα από 550 αυτοκίνητα. Επιπρόσθετα, η πρόσβαση στο χώρο στάθμευσης θα παρέχεται δωρεάν στους επισκέπτες της μαρίνας μέχρι το Δεκέμβριο του 2021.

Τάσος Περδίος

 

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.