Ανόρθωση: Η ενίσχυση και το δυνατό φιλικό

Στην Ανόρθωση η ανάγκη για ενίσχυση της ομάδας στη μεσαία γραμμή αλλά και στην επίθεση είναι μεγάλη. Η φυγή των Ράγιος και Ντούρις δημιούργησε κενά, τα οποία θα πρέπει να καλυφθούν.

Για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, εδώ και αρκετό καιρό ήταν γνωστό ότι θα έπρεπε να γίνει, αλλά δεν βρέθηκε μέχρι στιγμής ο κατάλληλος, παρόλο που αποκτήθηκε ο Χούσμπαουερ (σαφώς και δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του Ράγιος). 


Είναι αλήθεια ότι το μεταγραφικό παζάρι έχει αλλάξει άρδην και τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ στην εξεύρεση ποιοτικών ποδοσφαιριστών.

Με την αποχώρηση και του Ντούρις προέκυψε άλλος ένας πονοκέφαλος για τον Τιμούρ Κετσπάγια, που πρέπει να βρει επιθετικό κορυφής. Η ομάδα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να μείνει μόνο με τον Κατσαράβα στη γραμμή κρούσης και ενώ βρισκόμαστε μόλις δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Από την άλλη όμως δεν θα γίνει οποιαδήποτε βεβιασμένη κίνηση, καθώς ο Γεωργιανός τεχνικός θέλει ν’ αποφύγει το οποιοδήποτε ρίσκο. Να σημειώσουμε ότι θα γίνει και κίνηση απόκτησης τερματοφύλακα ο οποίος θα εγγραφεί στον κατάλογο β’.

Πέραν από την ενίσχυση, σήμερα η ομάδα έχει ακόμα ένα δυνατό φιλικό παιγνίδι. Θα υποδεχθεί στις 19:00 την ΑΕΛ και ο Τιμούρ Κετσπάγια θα έχει άλλη μία καλή ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα. Αναμένεται ότι θα κάνει δοκιμή ενδεκάδας που έχει στο μυαλό του, ενώ θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές.