Αντιδράσεις ΠΟΒΕΚ Λάρνακας- Αμμοχώστου για θεμέλιο λίθο του Mall από τον ΠτΔ

Αντιτίθενται στη δημιουργία Εμπορικού Κέντρου στη Λάρνακα οι καταστηματάρχες του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου της πόλης και η ΠΟΒΕΚ Λάρνακας- Αμμοχώστου, οι οποίες κακίζουν την κατάθεση του θεμέλιου λίθου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο Mall Metropolis στη Λάρνακα.

Ο Σύνδεσμος των καταστηματαρχών και η ΠΟΒΕΚ τονίζουν ότι δεν αρκεί που στο κέντρο, δόθηκε πολεοδομική άδεια κατά παρέκκλιση των προνοιών της νομοθεσίας και κατά τη δική μας άποψη, εντελώς παράτυπα, με την ενέργεια του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προσφέρει τη μέγιστη δυνατή στήριξη σαν να πρόκειται για έργο που έχει κύρια σημασία για την πόλη και τους Λαρνακείς.

Ο Επαρχιακός Γραμματέας της ΠΟΒΕΚ Λάρνακας Νίκος Σταμάτης διερωτήθηκε μάλιστα γιατί ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να παραστεί στην κατάθεση του θεμέλιου λίθου του Μολλ και που θα προσφέρει αυτό στην κοινωνία, από τη στιγμή που πρόκειται για μία ιδιωτική εμπορική κερδοσκοπική επιχείρηση.

Υπέδειξε ότι οι καταστηματάρχες του κέντρου της Πάφου έχουν καταστραφεί μετά τη δημιουργία του εμπορικού κέντρου στην πόλη του, ενώ στη Λευκωσία οι καταστηματάρχες επίσης έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα.