Άντρας αρνήθηκε ταυτοπροσωπία με το SafePass του επειδή «είναι μυστικό» – Ισχυριζόταν ότι είναι αστυνομικός

Ένα τραγελαφικό περιστατικό εκτυλίχθηκε σήμερα σε καταστημα στη Λευκωσία οπου αντρας ισχυριζόμενος οτι ειναι αστυνομικός αρνήθηκε να παρουσιάσει την ταυτότητα του με το Safe Pass, για να εισέλθει σε κατάστημα.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο dialogos.com.cy, το πρωί του Σαββάτου (22/01) άντρας ο οποίος ισχυριζόταν οτι είναι αστυνομικός επιχείρησε να εισέλθει σε κατάστημα αλυσίδας αθλητικών ειδών χωρίς να δείξει ταυτότητα.

Οταν ο υπάλληλος του καταστήματος ζήτησε την ταυτότητα του για λόγους ταυτοπροσωπίας με το ονοματεπώνυμο που αναγράφεται στο Safe Pass , αυτός απάντησε οτι ειναι “μυστικό να δειξει την ταυτότητα του”  ισχυριζόμενος οτι είναι αστυνομικός και ζήτησε όπως εισέλθει σε αυτό χωρίς να επιδείξει στον υπάλληλο την ταυτότητα του.

Μετά από αυτή την απάντηση και αρνούμενος ο υπάλληλος του καταστήματος την είσοδο του στο κατάστημα,  ακολούθησαν αντιδράσεις από τους πολίτες οι οποίοι βρίσκονται στην γραμμη και ζήτησαν όπως ολοι ακολουθούμε το τι προνοεί το διάταγμα.

Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία, ο αντράς απευθυνόμενος σε έναν από αυτούς του είπε ότι είναι ένας «μ…κας και μισός». Στη συνέχεια υπήρξαν περαιτέρω αντιδράσεις με τον υπάλληλο του καταστήματος να απαγορεύει εκ νέου την είσοδο στον εν λόγω άντρα ο οποίος συνέχιζε με διάφορες άλλες προφάσεις να μην επιδεικνύει την ταυτότητα του για να εισέλθει στο κατάστημα.

Μετά από κάποια λεπτά ο κατ’ ισχυρισμόν αστυνομικός «υπέκυψε» και ακολούθησε τη διαδικασία ταυτοπροσωπίας όπως προνοείται από τα διατάγματα ουτως ώστε να εισέλθει στο κατάστημα.

 

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.