Άντρος Κυπριανού: «Ο ΔΗΣΥ παίζει με τη μνήμη του κόσμου – Οι πολίτες να θυμηθούν…» (ηχητικό)

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός παίζει με τη μνήμη του κόσμου, δίνοντας υποσχέσεις τις οποίες δεν τήρησε, τόνισε ο τέως ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Μιλώντας στη Μεσημβρινή Έκδοση του Άστρα, ο Άντρος Κυπριανού ανέφερε ότι ο ΔΗΣΥ μεταμορφώνονται ανάλογα με τα δεδομένα και τις ανάγκες του. Σημείωσε πως όταν αρπάζει την ψήφο του κόσμου αναιρεί τις υποσχέσεις του και σε μερικές περιπτώσεις πράττει ακόμη και το αντίθετο.


Ο Άντρος Κυπριανού παρέπεμψε στο «δεσμεύομαι» του Νίκου Αναστασιάδη το 2013 για το κούρεμα καταθέσεων και στις υποσχέσεις που έδωσε σε οργανισμούς δημοσίου συμφέροντος το 2018 ότι δεν θα γίνονταν ιδιωτικοποιήσεις.

Κληθείς να σχολιάσει τις 100 προτάσεις προέδρου του ΔΗΣΥ και υποψήφιου για την Προεδρία, είπε πως ο Αβέρωφ Νεοφύτου συμμετείχε σε πολλές συσκέψεις στο Προεδρικό ακόμη και με τους πολύ στενούς συνεργάτες του Προέδρου.

Αναρωτήθηκε γιατί αυτές οι προτάσεις δεν προτάθηκαν και υλοποιήθηκαν από την κυβέρνηση.


Ο τέως ΓΓ του ΑΚΕΛ απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να θυμηθούν τις υποσχέσεις που δόθηκαν και δεν τηρήθηκαν, και να μην ξεγελαστούν από προεκλογικά παιχνίδια.

Το ηχητικό με όλα όσα ανέφερε ο Άντρος Κυπριανού:

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.