Απαντά με γενικολογίες η Κυβέρνηση στο ΑΚΕΛ την ώρα που η ακρίβεια γονατίζει το λαό

Η απάντηση της κυβέρνησης δίνεται μέσα από τις πολιτικές που φέρνουν αποτελέσματα, ενώ διασφαλίζουν την οικονομική σταθερότητα της χωρας και δεν θέτουν σε κίνδυνο τη μελλοντική μας πορεία, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος.

Στην δήλωση ως απάντηση στο ΑΚΕΛ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναφέρει ότι το ΑΚΕΛ «νομίζει ότι οικονομία λειτουργεί με εντολές και παραγγέλματα και παπαγαλίζοντας δύο προτάσεις».

«Η δε ακρίβεια κατά τη θεωρία τους δεν τιθασσεύεται επειδή είναι ανάλγητη η κυβέρνηση», αναφέρει ο Εκπρόσωπος προσθέτοντας ότι «είναι με αυτή τη “σοβαρότητα” που όταν κυβερνούσαν έστειλαν τη χώρα στον γκρεμό».

«Η απάντηση της κυβέρνησης δίνεται μεσα απο τις πολιτικές που φέρνουν αποτελέσματα, ενώ διασφαλίζουν την οικονομική σταθερότητα της χωρας και δεν θέτουν σε κίνδυνο τη μελλοντική μας πορεία. Όσον αφορά επιπρόσθετα μέτρα, με την ίδια σοβαρότητα και ορθολογισμό που μας έβγαλε από την κρίση του 2013 που δημιούργησαν αλλά και την κρίση του κορωνοϊού, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε βιώσιμες λύσεις», καταλήγει.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.