Απαντά σε Κυβέρνηση-ΔΗΣΥ το επιτελείο Μαυρογιάννη – Χρέος μας η κατάθεση προτάσεων για τις ανησυχίες πολιτών

«Για την κυβέρνηση ΔΗΣΥ, οι προτάσεις που αντιμετωπίζουν τις ανησυχίες των συμπολιτών μας, θεωρούνται αγκυλώσεις, για εμάς είναι χρέος»

«Για την κυβέρνηση και το Δημοκρατικό Συναγερμό, η κατάθεση προτάσεων που αντιμετωπίζουν τους φόβους και τις ανησυχίες των συμπολιτών μας, όπως είναι η αντιμετώπιση της ακρίβειας, οι εκποιήσεις και το στεγαστικό πρόβλημα θεωρούνται αγκυλώσεις», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του εκλογικού επιτελείου του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Αναλυτικά:

«Για εμάς όμως είναι χρέος. Χρέος να άρουμε τις οικονομικές ανισότητες, να προστατεύσουμε τους ευάλωτους, να στηρίξουμε τη μεσαία τάξη. Να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που αφήνει πίσω της η δεκαετής διακυβέρνηση Αναστασιάδη και Δημοκρατικού Συναγερμού. Είναι αυτή η διακυβέρνηση που σήμερα κρίνεται.


Σε ότι αφορά το κλείσιμο του Συνεργατισμού, το οποίο άφησε πίσω του μεγάλο κενό, κατά τη διάρκεια της δικής τους διακυβέρνησης και ως αποτέλεσμα των δικών τους χειρισμών, τους παραπέμπουμε στο πόρισμα Αρέστη και τις ποινικές, αστικές και πολιτικές ευθύνες που αυτό καταγράφει.

Εμείς θα συνεχίσουμε να καταθέτουμε συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα και τις δυσκολίες που έχουν σήμερα οι πολίτες.

Η Κύπρος μπορεί να γυρίσει σελίδα, μόνο με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.