Φωτογραφία: Φίλιππος Χρίστου

Σε δήλωση προέβη ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου ως απάντηση προς το Κυβερνητικό Εκπρόσωπο ο οποίος είχε αναφέρει ότι, οι προτάσεις που ο Νίκος Αναστασιάδης κατέθεσε στο Κρανς Μοντάνα ουδέποτε αποσύρθηκαν από το τραπέζι.

Αυτούσια η δήλωση

Πέστε την αλήθεια επιτέλους

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δήλωσε σήμερα ότι οι προτάσεις που ο Νίκος Αναστασιάδης κατέθεσε στο Κρανς Μοντάνα ουδέποτε αποσύρθηκαν από το τραπέζι. Φαίνεται ότι ο κ. Προδρόμου ούτε άκουσε, ούτε παρακολούθησε τίποτα κατά την προεκλογική περίοδο πριν τις Προεδρικές Εκλογές. Όταν ο Νίκος Αναστασιάδης αλίευε ψήφους από τον ενδιάμεσο χώρο και την ακροδεξιά, επαναλάμβανε σε όλους τους τόνους ότι είχε αποσύρει τις προτάσεις του. Τώρα λέει ότι ποτέ δεν αποσύρθηκαν και αναμένει μάλιστα και τις θέσεις της άλλης πλευράς πάνω σε αυτές.

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και πολιτικές που στηρίζονται σ’ αυτά αργά ή γρήγορα καταρρέουν. Δεν μπορεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να τοποθετείται κατά πως του συμφέρει και αλα κάρτ στο Κυπριακό. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και η διχοτόμηση μάς κτυπά την πόρτα.