Ειρηνική διαμαρτυρία της Θύρας 9

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας που ανήκουν στη ΘΥΡΑ 9 έξω από τα γραφεία του ΑΚΕΛ, με τους οπαδούς του τριφυλιού να φωνάζουν συνθήματα για απεμπλοκή του κόμματος από το σωματείο.

«Απαράδεκτη η απόφαση της ηγεσίας της “Θύρας 9″»


Το ΑΚΕΛ, με ανακοίνωση του, αναφέρει ότι θεωρεί απαράδεκτη και καταδικαστέα την απόφαση της ηγεσίας της «Θύρας 9» να πραγματοποιήσει εκδήλωση έξω από τα γραφεία του ΑΚΕΛ. Πρόκειται, όπως σημειώνει η ανακοίνωση «για ενέργεια που προσβάλει το ιστορικό σωματείο και τον κόσμο της Ομόνοιας».

Τονίζεται επίσης ότι «η επαναλαμβανόμενη τον τελευταίο καιρό απόπειρα της ηγεσίας της «Θύρας 9» να στοχοποιήσει και να πλήξει το ΑΚΕΛ για ζητήματα που καμία σχέση ή εμπλοκή έχει το κόμμα, δεν είναι παρά το αποτέλεσμα υποκινούμενων ενεργειών από γνωστούς κύκλους που έχουν υπόγεια, ιδιοτελή και σκοτεινά κίνητρα».

Καταλήγοντας σημειώνει ότι «στα 90 χρόνια ζωής, δράσης και προσφοράς του ΑΚΕΛ καμία απολύτως κατάσταση που κινείται στο σκότος δεν μπόρεσε να πλήξει την Αριστερά. Ματαιοπονούν όσοι νομίζουν ότι θα το πετύχουν τώρα».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.