Απειλές ΕΛΑΜιτών εναντίον δημοσιογράφου

Έμμεσες απειλές κατά της ζωής της δέχθηκε σήμερα από ΕΛΑΜίτες η δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου, αρχισυντάκτρια του διαδικτυακού περιοδικού Skala Times.

Οι απειλές εκτοξεύθηκαν στο προφίλ της δημοσιογράφου στο facebook και έχουν ήδη καταγγελθεί στην Αστυνομία αλλά και στην Ένωση Συντακτών Κύπρου.

H δημοσιογράφος είχε εξαγγείλει μέσω του προφίλ της δημιουργία στήλης ελέγχου του έργου των νέων βουλευτών της επαρχίας Λάρνακας ξεκαθαρίζοντας ότι στο μέσο του οποίου έχει την ευθύνη δεν χωράνε θέσεις του νεοναζιστικού ΕΛΑΜ.

Μετά το σχόλιο εκείνο δέχθηκε οχετό ύβρεων από ΕΛΑΜίτες κάποιοι από τους οποίους όμως, έφτασαν μέχρι τις έμμεσες απειλές κατά της ζωής της. Κατόπιν τούτου, η Γ. Δημητρίου έσπευσε στον αστυνομικό σταθμό Ορόκλινης όπου έκανε επίσημη καταγγελία με κατάθεση επισυνάπτοντας στοιχεία που αποδεικνύουν τις απειλές.

Η επίθεση έχει επίσης καταγγελθεί στην Ένωση Συντακτών Κύπρου η αντίδραση της οποίας αναμένεται. Αναμένονται επίσης οι ενέργειες της Αστυνομίας στην οποία παρουσιάστηκαν συγκεκριμένα στοιχεία τουλάχιστον για ένα πρόσωπο το οποίο προέβη σε απειλές.

Τάσος Περδίος

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.