Απειλούν να κάψουν το ΡΙΚ για το τραγούδι της Γιουροβίζιον

Σε συναγερμό έχει τεθεί η αστυνομία μετά από απειλητικά τηλεφωνήματα αγνώστων στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, ότι θα κάψουν το κτίριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι “πίσω” από τα τηλεφωνήματα διαμαρτύρονται για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό Eurovision που τιτλοφορείται “El Diablo” που σημαίνει «Διάβολος».

Μιλώντας στη μεσημβρινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ η Ελένη Κωνσταντίνου εκ μέρους του γραφείου τύπου της Αστυνομίας ανέφερε ότι έγινε καταγγελία στην Αστυνομία για απειλητικά τηλεφωνήματα προς το ΡΙΚ. Πρόσθεσε ότι η Δύναμη από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε τη διερεύνηση της υπόθεσης.

ΡΙΚ: Το «El Diablo» είναι η περιπέτεια μιας κοπέλας με έναν αλήτη που τον αποκαλεί δαίμονα

«Το τραγούδι το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, εξιστορεί την περιπέτεια μιας κοπέλας που βρίσκει τον εαυτό της δέσμια σε μια σχέση εκμετάλλευσης μ’ έναν αλήτη, εξού και τον αποκαλεί «El diablo» αναφερει σε ανακοίνωση του το ΡΙΚ.

«Πρόκειται για την αιώνια πάλη του κακού με το καλό» συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Μέσα από αυτή την προβληματική σχέση με σύνδρομα Στοκχόλμης (To σύνδρομo της Στοκχόλμης είναι μια σύνθετη ψυχολογική κατάσταση κατά την οποία το θύμα αρχίζει και τρέφει συναισθήματα συμπάθειας ή/και αγάπης προς το θύτη του) και παρά την παράνοια που βιώνει, στο τέλος λάμπει πάντα η αλήθεια, όπου αποζητά βοήθεια για έξοδο και αποτίναξη των δεσμών σε μια πορεία για ελευθερία.

Ειδικά στις μέρες μας, ευελπιστούμε το τραγούδι και η σωστή του ερμηνεία να αποτελέσουν έμπνευση όχι μόνο για γυναίκες αλλά για οποιονδήποτε βιώνει παρόμοιες καταστάσεις.»

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy