Απεργία στα λεωφορεία: Εξετάζονται τα επόμενα βήματα – Γενική Συνέλευση των εργαζομένων

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για επίλυση των προβλημάτων στις δημόσιες μεταφορές.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η Νάντια Κυρίτση, Επαρχιακή Γραμματέας της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ ΠΕΟ Λάρνακας «την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος, μετέβη στο σταθμό λεωφορείων της εταιρείας Cyprus Public Transport και είχε πολύωρη συνάντηση, η οποία ολοκληρώθηκε γύρω στα μεσάνυκτα, με στελέχη των συντεχνιών».

Σύμφωνα με την κα. Κυρίτση «ο Γιάννης Καρούσος ανέφερε πως το Υπουργείο Μεταφορών επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δημόσιες μεταφορές και θα καταβάλει προσπάθειες όπως τόσο τα τωρινά προβλήματα που τέθηκαν ενώπιον του από τις συντεχνίες, όσο και τα χρονίζοντα, να δρομολογηθούν και να επιλυθούν».

Πρόσθεσε ότι «σήμερα στις 9 το πρωί θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο οίκημα της ΠΕΟ στη Λάρνακα, ούτως ώστε οι εργαζόμενοι να αποφασίσουν κατά πόσον θα αναστείλουν την επ’αόριστον απεργία».

Ανέφερε ακόμα ότι «το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία συνάντηση των Υπουργών Εργασίας και Μεταφορών με την εταιρεία και τους εργαζόμενους σε μια προσπάθεια να επιλυθεί η διαφορά και να επιστρέψουν οι οδηγοί λεωφορείων στις εργασίες τους και η εταιρεία να αποσύρει τις επιστολές απόλυσης που έστειλε σε 36 συνολικά εργαζομένους».

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.