Απέρριψε αίτημα του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή για αναστολή της θητείας του στην Ε.Φ. ο ΥΠΑΜ

Την ώρα που κληρωτοί με μέσον ψήνουν καφέδες στο ΓΕΕΦ, ο υπουργός Άμυνας απέρριψε αίτημα για αναστολή θητείας σε αθλητή

Στην απόρριψη του αιτήματος του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή για αναστολή της υποχρεωτικής θητείας στην Εθνική Φρουρά, προχώρησε ο υπουργός Άμυνας, Μιχάλης Γιωργάλλας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή, Γιώργο Τσιέλεπο, αυτό σημαίνει ότι ο κύπριος οδηγός θα αναγκαστεί να διακόψει το συμβόλαιο με την ομάδα του, κάτι που μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα στην καριέρα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, εκπροσωπώντας με μεγάλη επιτυχία την Κύπρο στο εξωτερικό.

Αυτούσια η ανάρτηση του κ. Τσιέλεπου:

Μόλις ενημερώθηκα από το Υπουργείο Άμυνας ότι το αίτημα του πελάτη μου Vladimiros Tziortzis για αναστολή της υποχρεωτικής του θητείας έτυχε απόρριψης από τον Υπουργό Άμυνας κύριο Μιχάλη Γιωργάλλα.

Ένα αίτημα που γίνεται αποδεκτό από το 2016 ως αναγνώριση των κόπων του αλλά και στο ότι τυχόν διακοπή της καριέρας του θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα για το μέλλον του και θα βάλει τέλος στις πιθανότητες του να αγωνιστεί στο Αμερικάνικο NASCAR,το δεύτερο δημοφιλέστερο μηχανοκίνητο άθλημα μετά την Formula 1, όπου είχε τις πρώτες επαφές με ομάδες τον Φεβρουάριο στο Daytona500 των ΗΠΑ.

Ο περσινός τρίτος στην κατάταξη και πρώτος στην φετινή κατάταξη του πρωταθλήματος EuroNascar,θα πρέπει να διακόψει το συμβόλαιο του με την ομάδα του γιατί κάποιοι στην Κύπρο έκριναν ότι το να υπηρετήσει την θητεία του στην Εθνική Φρουρά είναι πιο σημαντικό από το να διαφημίζει την Κύπρο ανά το παγκόσμιο.

Θέλω να πιστεύω ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν συμμερίζεται την άποψη του Υπουργού Άμυνας και προσβλέπω στην άμεση παρέμβαση του. Περιμένουμε να δούμε εάν οι κόποι των νέων ανθρώπων που προωθούν και τιμούν την Κύπρο στο εξωτερικό με τις οικογένειες τους να στερούνται όσο και ο ίδιος, θα αναγνωριστούν ή θα παραγκωνιστούν με τόση ευκολία από την πολιτική των Νέων Ηθών!

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy