Ο 24χρονος επιθετικός του Εθνικού Άχνας και σκόρερ επί του ΑΠΟΕΛ, Δημήτρης Κυπριανού μίλησε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η ομάδα του δεν είναι για διαβάθμιση.

Αναλυτικά: “Είναι απίστευτο συναίσθημα να σκοράρεις, πόσο μάλλον όταν είναι απέναντι στο ΑΠΟΕΛ και η ομάδα έχει βαθμολογικό κέρδος. Μπορούσαμε με περισσότερη συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση για δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος. Αυτή τη φορά η καλή εμφάνιση συνδυάστηκε με βαθμολογικό κέρδος. Μας δίνει ψυχολογική ώθηση το αποτέλεσμα απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Το πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό. Δουλεύουμε πολύ σκληρά με το τεχνικό τιμ. Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Καμία ομάδα δεν μπορεί να μας κερδίσει εύκολα”.

Εθνικός (τελευταία θέση στη βαθμολογία): “Η ομάδα που έχουμε δεν είναι για διαβάθμιση. Όλες οι ομάδες είναι κοντά και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε. Στόχος να πάρουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς γίνεται μέχρι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου”.

Γιώτης Εγκωμίτης: “Ο προπονητής μας δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο για την ομάδα. Μας δίνει αυτοπεποίθηση, μας πιστεύει διότι δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από κανένα”.

Ενόψει Δόξας: «Δουλεμένη ομάδα η Δόξα αλλά νομίζω είναι στα μέτρα μας».