Απίστευτη δήλωση Υπουργού: «Θα δείξει» αν είναι παράνομο να ελέγχεται ποιοι βρισκονται στο σπίτι


Σε μια δήλωση που προκαλεί έκπληξη και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης η οποία κάθε μέρα ενοχοποιεί όλους τους πολίτες για να καλύψει την ανέπαρκειά της προέβη ψες το βράδυ ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής.

Συγκεκριμένα, φιλοξενούμενος στο ψεσινο δελτίο του ΑΛΦΑ Κύπρου σε ερώτηση της δημοσιογράφου κατα πόσο ειναι νομιμο να ελέγχει ο αστυνομικός της γειτονιάς, έστω και δειγματοληπτικά εάν στην οικία βρισκονται όντως οι ένοικοί της, ο Υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής απάντησε «θα δειξει»

Δηλάδη, η κυβέρνηση παίρνει μέτρα για κατ’ οίκον περιορισμό και μέτρα τα οποία κανένας δεν ξέρει αν ειναι συνταγματικά και το αποκορύφωμα όλων αυτών ειναι οτι δεν ξέρει εάν αυτά τα μέτρα που παίρνουν ειναι όντως νόμιμα.

Μια κυβέρνηση, η οποία λαμβάνει μέτρα για τα οποία δεν μπορεί να ασκήσει αποτελεσματικό έλεγχο στο 3-4% οι οποίοι δεν ακολουθούν αυτά τα μέτρα και βομβαρδίζει συνεχώς ενοχές και ατομικές ευθύνες για να κρύψει την δική της ανεπάρκεια στο υπόλοιπο 96% του κόσμου.

Μια κυβέρνηση που με την μεγαλύτερη ευκολία επικαλείται το σύνταγμα οποτε πρεπει να προστατέψει τις τράπεζες, ενώ την ίδια στιγμή παίρνει αποφάσεις που δεν ξέρει αν είναι συνταγματικά ορθές.

 

Οι ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy. Ακολουθήστε μας και στο Google News