Από αμνησία φαίνεται να υποφέρει ο φρουρός του Μιχαλολιάκου στην «Χρυσή Αυγή της Κύπρου» (βίντεο)

Δύσκολα ψυχολογικά φαίνεται να περνούν τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής της Κύπρου , το  ΕΛΑΜ μετά την ανακήρυξη της μητρικής οργάνωσης στην Αθήνα ως εγκληματική Οργάνωση.

Ο ψυχολογικός φόρτος που φαινεται να υπάρχει στο νεοναζιστικό μόρφωμα της Κύπρου, φαινεται να έχει προκαλέσει κρούσματα αμνησίας στον ανθυποφυρερίσκο και τέως φρουρό του φυλακισμένου πλέον αρχηγού της εγκληματικής Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Χρίστο Χρίστου.

Συγκεκριμένα, ο Χρίστος Χρίστου, ισχυρίστηκε σήμερα στη βουλή οτι ουδέποτε είχε πεί οτι το ΕΛΑΜ ειναι η Χρυσή Αυγή της Κύπρου, προφανώς κάτω απο την κρίση αμνησίας που εμφανίζει οταν του ασκούνται ερωτήσεις για την Χρυσή Αυγή.

Το τι συνέβει ακριβώς  στο βίντεο πιο κάτω:

Οι Χρυσαυγίτες της Κύπρου έπαθαν αμνησια!!!

Geplaatst door Karaolos op Vrijdag 23 oktober 2020

 

 

Η ιστορία της Χρυσής Αυγής της Κύπρου ξεκινά το 2008 όπου και επιχειρήθηκε να εγγραφεί από τον τότε δικηγόρο της οργάνωσης Ρίκκο Ερωτοκρίτου,  στο μητρώο κομμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών ως «Χρυσή Αυγή-πυρήνας Κύπρου», όμως δεν έγινε δεκτό και υποβλήθηκε ξανά αίτηση ως «Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο».

Διαβάστε επίσης: 

 

Αλλά ας μην τα γράφουμε εμείς, τα λέει και ο φυλακισμένος για διοίκηση Εγκληματικής Οργάνωσης,  Ηλίας Κασιδιάρης για το ποιος ειναι ο Χρίστος Χρίστου και τι ειναι το ΕΛΑΜ στην Κύπρο:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.