Από εξωτερικό χώρο φαίνεται να ξεκίνησε η πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Αγία Νάπα

Από εξωτερικό χώρο φαίνεται να ξεκίνησε η πυρκαγιά χθες βράδυ σε διαμέρισμα στην Αγία Νάπα, το οποίο υπέστη εκτεταμένες ζημιές.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΣύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις έρευνες που διενεργούνται από το πρωί, φαίνεται ότι η πυρκαγιά δεν ξεκίνησε από χώρο εντός του διαμερίσματος αλλά από εξωτερικό χώρο.

Οι έρευνες της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας που γίνονται σε συνεργασία με την Αστυνομία, συνεχίζονται προκειμένου να προσδιοριστεί από πού ακριβώς ξεκίνησε η πυρκαγιά και πως έγινε κατορθωτό να εισέλθει εντός του διαμερίσματος.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 19.30 χθες λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο μονώροφου συγκροτήματος διαμερισμάτων και καταστημάτων στην οδό Τεύκρου Ανθία στην Αγία Νάπα.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο μία ώρα μετά.

Από την πυρκαγιά το διαμέρισμα υπέστη εκτεταμένες ζημιές και η πυρκαγιά επεκτάθηκε και προκάλεσε καταστροφές και στο κλιμακοστάσιο. Ελαφρές ζημιές υπέστη η μπυραρία που βρίσκεται στον ισόγειο κάτω από το διαμέρισμα.

Στο διαμέρισμα διέμεναν τρεις αλλοδαποί ασιατικής καταγωγής οι οποίοι την ώρα που ξεκίνησε η πυρκαγιά, απουσίαζαν.

Λόγω της πυρκαγιάς έγινε προληπτική εκκένωση ενοίκων άλλων διαμερισμάτων χωρίς να κινδυνεύσει κανένας.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.