Από Λεμεσό οι απειλές κατά της Ειρήνης Χαραλαμπιδού

Από τη Λεμεσό φαίνεται να έγιναν τα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα στη βουλευτή Ειρήνη Χαραλαμπίδου, μετά από έρευνες της Αστυνομίας. Από τους αριθμούς των τηλεφώνων σε συνδυασμό με τις κεραίες, από τις οποίες λάμβαναν τη δεδομένη στιγμή σήμα, φαίνεται ότι όλες οι απειλές εκστομίστηκαν από πρόσωπα που βρίσκονται στη Λεμεσό.

Οι απειλές, όπως έγραψε ο «Φ», στρέφονταν κατά της κ. Χαραλαμπίδου και των παιδιών της, ενώ στο τρίτο τηλεφώνημα την απείλησαν με τοποθέτηση βόμβας στο όχημά της. Η βουλευτής του ΑΚΕΛ έδωσε δύο καταθέσεις στην Αστυνομία μετά τις διαδοχικές απειλές που δέχθηκε.

Ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας άρχισαν έρευνες και, μεταξύ άλλων, ζήτησαν διατάγματα αποκάλυψης τηλεφωνικών δεδομένων. Επίσης με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας λαμβάνονται προληπτικά μέτρα ασφάλειας, με περιπολίες έξω από το σπίτι της κ. Χαραλαμπίδου, ενώ έγινε και μελέτη για λήψη μόνιμων μέτρων στην οικία της.

Οι απειλές δεν αποκλείεται να σχετίζονται με πρόσφατα ζητήματα που ήγειρε δημόσια η ίδια, χωρίς ν’ αποκλείεται οτιδήποτε άλλο.

Στο μεταξύ, με δήλωσή του ο πρόεδρος της Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου, καταδίκασε με τον πιο έντονο τρόπο τους θρασύδειλους που διατύπωσαν απειλές εναντίον της Ειρήνης Χαραλαμπίδου. Τις απειλές καταδίκασαν επίσης το ΔΗΚΟ και η Συμμαχία Πολιτών.
Φιλελευθερος
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.