Απο τη Σουηδία και τη Νορβηγία οι νέοι «Πρεσβευτές Τουρισμού» Αγίας Νάπας

Από τη Σουηδία και τη Νορβηγία κατάγονται οι νέοι «Πρεσβευτές Τουρισμού» της Αγίας Νάπας, οι οποίοι πραγματοποίησαν πολυάριθμες επισκέψεις στη περιοχή.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Μέγαρο τιμήθηκαν από τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας Χρίστο Ζαννέττου οκτώ τακτικοί επισκέπτες από τη Νορβηγία και τη Σουηδία».

Πρόκειται για τους Σουηδούς Doris Margareta Gleisner και Karin Anna-Lena Myrdal, που πραγματοποίησαν 20 επισκέψεις και τους Johny Oskar Georg Lindsommar, με 25 επισκέψεις.

Επίσης τιμήθηκαν οι Νορβηγοί Εlida Pauline Pedersen και Magne Eivind Eriksen με 20 επισκέψεις, Grete Løsset με 22 επισκέψεις και τους Εinar και Liv Solveig Horten, με 30 επισκέψεις.

Απονέμοντας τις αναμνηστικές πλακέτες και τα μετάλλια στους τιμηθέντες ο Δήμαρχος εξέφρασε “ευχαριστίες για τις πολυάριθμες επισκέψεις τους”, ανέφερε ότι “για την Τοπική Αρχή θεωρούνται δημότες και όχι απλά επισκέπτες της Αγίας Νάπας” και τους ενημέρωσε για το θεσμό του «Πρέσβη Τουρισμού της Αγίας Νάπας» και για τους στόχους που έθεσε ο Δήμος με τη θέσπισή του».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.