Ακόμη τέσσερα θύματα υπέδειξε ο 35χρονος Ίλαρχος σήμερα Μεγάλη Πέμπτη.

Οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές, με τον «Ορέστη» να παραδέχεται τον φόνο της Μαρικάρ, τον φόνο αλλοδαπής στο πεδίο Βολής της Ορούντας, όπου και ανασύρθηκε η σορός του πτώματος, καθώς επίσης και ακόμη δύο ατόμων.

Πρόκειται όπως σημειώσαμε και πιο πριν για μάνα και κόρη από την Ρουμανία, οι οποίες, ελλείπουν από τον Σεπτέμβριο του 2016.

Πρόκειται για τις LIVIA FLORENTINA BUNEA, 36 χρόνων από τη Ρουμανία και η κόρη της ELENA NATALIA BUNEA, 8 χρόνων, των οποίων οι φωτογραφίες τους δόθηκαν στη δημοσιότητα, όμως δεν ήταν αναρτημένες στη σελίδα της Αστυνομίας με τα ελλείποντα πρόσωπα.

Φίλη της Λιβία, η οποία την έψαχνε συνεχώς, απεγνωσμένα ζητούσε να καταθέσει και να συνδράμει στις έρευνες οι οποίες δεν έγιναν ποτέ. Οι αρχές,σύμφωνα με την μαρτυρία, δεν μετέβησαν ποτέ στο σπίτι της για να συλλέξουν στοιχεία.

Εν τω μεταξύ, άλλη φίλη της, κατήγγειλε στην κάμερα οτι οταν είχε ερωτηθεί η Αστυνομία αν θέλει να μπει στο διαμέρισμα, κάτι που η αστυνομία αρνήθηκε ενώ απάντησε οτι «το ελέγχει διαφορετικα» το ζήτημα της εξαφάνισης.

Δείτε το βίντεο από τις 25 του Οκτώβρη του 2016