Από το Φεστιβάλ Buffer Fringe 2017 στο Stockholm Fringe Festival και το Nordic Fringe Network

Παράθυρα

Από το Φεστιβάλ Buffer Fringe 2017 στο Stockholm Fringe Festival και το Nordic Fringe Network

Το Σπίτι της Συνεργασίας και το Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών Buffer Fringe με χαρά ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με το φεστιβάλ Stockholm Fringe και το Nordic Fringe Network. Κατόπιν της επίσκεψης του συνδιοργανωτή και καλλιτεχνικού διευθυντή του σουηδικού φεστιβάλ Άνταμ Πότρικους στις αρχές Μαΐου, τα δύο φεστιβάλ συμφώνησαν να προσφέρουν στις βραβευμένες παραστάσεις του Buffer Fringe 2017 την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Stockholm Fridge ή/και σε ένα από τα φεστιβάλ του Nordic Fringe Network Festivals το 2018.

Το φεστιβάλ παραστατικών τεχνών Buffer Fringe διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Σπίτι της Συνεργασίας προσφέροντας μια μοναδική πλατφόρμα για πειραματικές και πρωτοπόρες παραστάσεις που αμφισβητούν το κοινά αποδεκτό ‘φυσιολογικό’, τη θέση της τέχνης στην κοινωνία, και που συνιστούν την αιχμή στην καλλιτεχνική έκφραση. Το ίδιο το φεστιβάλ είναι ένα ανατρεπτικό φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα γύρω και πέρα από διαχωριστικές γραμμές, γιορτάζοντας την καλλιτεχνική δημιουργία και τη συνεχή αναδιαπραγμάτευση και αναδημιουργία της κοινωνίας μας.

Το φεστιβάλ στοχεύει στη δημιουργία ευκαιριών για προώθηση της δουλειάς των Κύπριων καλλιτεχνών στο εξωτερικό, για δημιουργία συνεργασιών και ανταλλαγή γνώσεων ανάμεσα σε καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες και αν θέλετε να συζητήσετε σχετικά με την αίτησή σας με την καλλιτεχνική διευθύντρια του Buffer Fringe, Χαραλαμπία Θεοφάνους, μπορείτε να διευθετήσετε συνάντηση κάθε Πέμπτη μεταξύ 1 μ.μ. και 2μ.μ. στο The Home Café, στο Σπίτι της Συνεργασίας. Μπορείτε επίσης να στέλνετε τις απορίες σας στο [email protected] ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο +357 22 445 740.

Οι αιτήσεις για συμμετοχή στο φετινό φεστιβάλ είναι ανοικτές μέχρι τις 10 Ιουνίου 2017.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.