ΑΠΟΕΛ: Αναμονή για Λάζαρο και Κλωναρίδη

CHAMPIONS LEAGUE / Eʠ- ̐ō։ʁ (֙ԏÑVɁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)


Η θέληση του Μαρίνου Ουζουνίδη να αποκτήσει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές από τη Super League, είναι δεδομένη. Δεδομένο είναι και το ενδιαφέρον για δύο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον Βίκτωρ Κλωναρίδη και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο πρώτος ανήκει στην ΑΕΚ Αθηνών και ο δεύτερος στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Αμφότεροι έχουν συμβόλαιο με την ομάδα τους έως τις 30 Ιουνίου 2020. Αυτό σημαίνει ότι το ΑΠΟΕΛ τους διεκδικεί με ελευθέρα μεταγραφή και θα κάνει προσπάθεια για να τους αποκτήσει. 


Ο Κλωναρίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αφού έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Όσο ήταν στον πάγκο της ΑΕΛ ο Έλληνας προπονητής, ο «Κλώνα» είχε αυξημένο χρόνο συμμετοχής. Ακολούθως έχασε τη θέση του και το ενδεχόμενο φυγής του από τους «κιτρινόμαυρους» φαντάζει λογικό. Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αναφέρει, ότι ο Κλωναρίδης αναμένει τη διοίκηση για να συζητήσει το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα. Εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό, τότε θα ψάξει για μεταγραφή και το ΑΠΟΕΛ αναμένεται να είναι ψηλά στις προτεραιότητές του λόγω Ουζουνίδη.

Όσον αφορά τον Λάζαρο, στον Ολυμπιακό δεν έδωσε αυτά που όλοι περίμεναν, αλλά σε αυτό έπαιξε ρόλο και ο σοβαρός τραυματισμός που αντιμετώπισε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Στις προπονήσεις που διεξάγονται αυτό το διάστημα, ο ακραίος επιθετικός των «ερυθρόλευκων» παρουσιάζεται βελτιωμένος και αρκετά ανεβασμένος. Αυτό σημαίνει πως θα σκεφτεί ξανά την περίπτωσή του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Με όλα τα πιο πάνω δεδομένα, στο ΑΠΟΕΛ αναμένουν τις εξελίξεις ώστε να προχωρήσουν σε προτάσεις. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης, αφού το πρωτάθλημα στην Κύπρο διεκόπη, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεκινήσει η δράση. Πολλά μπορεί να κριθούν στο διάστημα που απέμεινε όσον αφορά την παραμονή ή όχι των δύο ποδοσφαιριστών στους συλλόγους τους.