Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Βασιλεία έχει ξεκινήσει στους «γαλαζοκίτρινους».

Η ομάδα της Λευκωσίας θέλει να περάσει στους «16» του Γιου­ρόπα Λιγκ και για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ξεπερα­στεί το εμπόδιο της ελβετικής ομάδας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα μάθει στη σημερινή τε­λευταία προπόνηση κατά πόσον θα υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σόουζα, Αλω­νεύτη, Εφραίμ και Σιγκούρντασον. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη οι Βιντι­γκάλ, Σιέλης, Γέφτοβιτς και Χάνι. Έτσι οι τέσ­σερις ποδοσφαιριστές θα ξεκουραστούν σήμερα και θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με την Πάφο. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι τιμωρημένος και δεν θα έχει δικαίωμα να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του.

Ο Ισραηλινός Όρελ Γκριν­φιλντ ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα και θα έχει για βοηθούς τους συ­μπατριώτες του Ρόι Χασάν και Ιτάν Γιαργκό­νι. Από τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ ισχύει και ο κανονισμός του VAR και εκεί η UEFA όρισε τον Πορτογάλο Ζοάο Πέδρο Ντα Σίλβα Πινέιρο.

Η σημερινή προπόνηση του ΑΠΟΕΛ, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, θα γίνει στις 17:30 στον Αρχάγγελο και η διάσκεψη του Μαρίνου Ουζουνίδη θα πραγ­ματοποιηθεί δύο ώρες αργότερα. Στις 18:15 θα γίνει η διάσκεψη Τύπου της Βασιλείας και στις 19:00 θα προπονηθούν οι Ελβετοί.