ΑΠΟΕΛ: Στο μυαλό η… πρόκριση

Η παρουσία του ΑΠΟΕΛ για πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca Cola έγινε δυσκολότερη μετά το παιχνίδι στο Τσίρειο απέναντι στον Απόλλωνα.

Η ομάδα της Λευκωσίας ηττήθηκε με 1-0 και χρειάζεται να ανα­τρέψει σήμερα στις 16:30 το αποτέλεσμα για να δηλώσει την παρουσία της στην επό­μενη φάση. Ο Κόρε Ινγκε­μπρίτσεν ανακοίνωσε χθες την αποστολή του αγώνα και σε αυτή δεν βρίσκεται ο Γένσεν, ο οποίος ένιωσε σφίξιμο στην τελευ­ταία προπόνηση και δεν θα είναι στο γήπε­δο σήμερα. Εκτός έμεινε και ο Τάμαρι, όπως επίσης οι Αλωνεύτης και Χάνι. Αντίθετα ο Μπιόρν Σιγκούρντασον αναμένε­ται να καταγράψει την πρώτη του παρουσία στην αποστολή της ομάδας και δεν αποκλεί­εται να αγωνιστεί. 


Ο Ισλανδός επιθετικός αποτελεί την τελευταία προ­σθήκη που έκανε το ΑΠΟΕΛ και είναι για πρώτη φορά δι­αθέσιμος.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπέλετς, Βάτερ­μαν, Εφραίμ, Σόουζα, Χαλένιους ντε Βινσέντι, Μάτιτς, Σιγκούρντασον, Πάβλοβιτς, Γιάκολις, Μερκής, Μακρής, Καλογήρου, Ιωάννου, Σι­έλης Βιντιγκάλ, Γέφτοβιτς, Σάβιτς, Άλεφ και Μιχαήλοβιτς.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ περιμένει και τη στήριξη της ομάδας από τον κόσμο αφού το σημερινό παιχνίδι είναι δύσκολο, αφού η ομάδα κινδυνεύει να μείνει εκτός από έναν μεγάλο στόχο την τρέχουσα αγωνιστική πε­ρίοδο. Και μάλιστα το έργο της είναι δύσκολο.

Όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο και όλη την επικαιρότητα στο dialogos.com.cy