Αποφοίτηση μεταπτυχιακών φοιτητών του Προγράμματος MBA ΠΚ

Το Πρόγραμμα ΜΒΑ των Τμημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης και Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, για όγδοη συνεχή χρονιά, παρέδωσε στον επιχειρηματικό κόσμο απόφοιτους πλήρως καταρτισμένους και εφοδιασμένους με τις απαραίτητες γνώσεις και προσόντα, έτοιμους να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες οικονομικές προκλήσεις. Κατά την Τελετή Αποφοίτησης των Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πανεπιστημιούπολη την Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016, απονεμήθηκαν 68 μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών στους απόφοιτους των ελληνόφωνων και αγγλόφωνων τμημάτων του Προγράμματος ΜΒΑ Μερικής και Πλήρους Φοίτησης του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμό, ο Πρύτανης, Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Δρ. Κώστας Καδής, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου κ. Μάνθος Μαυρομμάτης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών, Καθηγητής Χάρης Θεοχάρης και ο αριστούχος μεταπτυχιακός φοιτητής του Αγγλόφωνου Προγράμματος ΜΒΑ Μερικής Φοίτησης (2013), κος Αλέξιος Στεφανίδης.

Στην τελετή αποφοίτησης τιμήθηκαν με το «Βραβείο EY εις Μνήμην Χρίστιας Ρωσσίδου-Σωτηρίου» η απόφοιτος του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής, κα Βασιλική Αθανασίου και η απόφοιτος του Ελληνόφωνου Προγράμματος ΜΒΑ, κα Βασιλεία-Αφροδίτη Ιωάννου, που καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους επέδειξαν, μεταξύ άλλων, ηγετικές ικανότητες και δυνατότητα να επιφέρουν αλλαγές μέσω ομαδικής δράσης που δεν περιοριζόταν σε στενά φοιτητικά συνδικαλιστικά πλαίσια.

Περισσότερες σχετικές λεπτομέρειες, όπως και πληροφορίες αναφορικά με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Κύπρου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.mba.ucy.ac.cy, στο τηλέφωνο 22893600 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected].

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy