Αποφυλακίστηκε η «διευθύντρια» του «Μπαϊράκ», Μεριέμ Οζκούρτ

Αποφυλακίστηκε σήμερα μετά από δύο μήνες ποινής η «διευθύντρια» του «Μπαϊράκ», Μεριέμ Οζκούρτ, η οποία είχε καταδικασθεί για παραβίαση των «νομοθεσιών» περί προεκλογικής εκστρατείας τον Οκτώβριο του 2020, μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου γύρου των «προεδρικών εκλογών».

Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ, την κ. Οζκούρτ περίμεναν το πρωί έξω από τις κεντρικές φυλακές η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι της και την υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα. Στην ερώτηση εάν θεωρεί ότι είναι θύμα «κακών πολιτικών», η κ. Οζκούρτ απάντησε ότι «είμαι θύμα προκατάληψης, όχι κακής πολιτικής».

Διάβασε, ανέφερε, πολλά βιβλία αυτούς τους δύο μήνες κι ευχαρίστησε το προσωπικό των φυλακών για την στήριξή τους προς το πρόσωπό της.

Στην ερώτηση εάν νιώθει προσβεβλημένη, θυμωμένη, απάντησε αρνητικά. « Ένας άνθρωπος πληγώνεται από αυτόν που αγαπά. Λυπάμαι για την τδβκ και το δικαστικό σώμα», όπως αναφέρθηκε στο ψευδοκράτος.

Σημειώνεται ότι η Οζκούρτ είχε καταδικασθεί για δύο υποθέσεις με ποινές 2 μηνών και 20 ημερών που συνέτρεχαν. Ο δικηγόρος της είχε ασκήσει έφεση στην πρωτοδίκη απόφαση που απορρίφθηκε από το «ανώτατο δικαστήριο».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy